teacherLabel

Jolieke Ubachs

4.7 / 5
Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Jolieke Ubachs. In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens de studie ben ik begonnen met het leren van de Adobe programma’s. Dat was destijds nog één van de eerste versies. Sindsdien heb ik dus heel wat versies van Adobe voorbij zien komen! Na mijn opleiding heb ik acht jaar in vast dienstverband gewerkt als designer. Hier maakte ik ontwerpen voor luxe decoratieartikelen die in Azië geproduceerd werden. Deze leveranciers moesten dus aan de slag met mijn Adobe-bestanden.
 
In 2009 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Textilice”. Ik maak nog steeds ontwerpen, maar nu ook voor de interieursector. Daarnaast geef ik les in de Adobe-programma’s. Veel van de lessen zijn gebaseerd op de industrie en wel op het maken van technische tekeningen voor mode of voor het bedrukken van textiele of papieren artikelen.
 
Het maken van ontwerpen, voor welke sector dan ook, gaat tegenwoordig niet meer zonder Adobe. De meest bekende en toegepaste Adobe-programma’s zijn Adobe Illustrator (geschikt voor het maken van vectorillustraties), Adobe Photoshop (speciaal voor beeldbewerking, op basis van pixels) en Adobe InDesign (hét programma om bestanden op te maken voor de grafische industrie.) Deze programma’s gaan hand in hand!
Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Jolieke Ubachs. In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens de studie ben ik begonnen met het leren van de Adobe programma’s. Dat was destijds nog één van de eerste versies. Sindsdien heb ik
readMore

Jolieke Ubachs givesCourses

undefined

Photoshop

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 363.00


undefined

Illustrator

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Illustrator.

€ 363.00


undefined

InDesign

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie InDesign en studeer op je eigen tempo.

€ 363.00


undefined

Grafisch Vormgeven - Allround

homeLabel

study247

Leer alles over het ontwerpen van logo’s, affiches en brochures. Word Grafisch Vormgever!

€ 979.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0