teacherLabel

Hyacinthe Voorspoels

4 / 5
“Voeding en gezond leven zijn nog nooit zo aanwezig geweest”, zo zegt Hyacinthe Voorspoels, onze docent Voedingsleer. “Geen wonder dat er meer en meer zelfstandige praktijken opduiken, waarbij mensen ten rade kunnen gaan om van die overtollige kilo’s af te komen en gezond te gaan leven”.
 
Hyacinthe heeft de juiste ervaring op dit vlak: ze werkt al jaren op zelfstandige basis met verschillende huisartsen en specialisten en heeft zelfs enkele jaren gewerkt in een gespecialiseerde obesitastkliniek. Die ervaring vind je ook ruimschoots terug in haar cursus Voedingsleer.
“Voeding en gezond leven zijn nog nooit zo aanwezig geweest”, zo zegt Hyacinthe Voorspoels, onze docent Voedingsleer. “Geen wonder dat er meer en meer zelfstandige praktijken opduiken, waarbij mensen ten rade kunnen gaan om van die overtolli
readMore

Hyacinthe Voorspoels givesCourses

undefined

Voedingsleer

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 447.00


undefined

Voedingsdeskundige - Allround

homeLabel

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Voedingsdeskundige - Allround.

€ 1666.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0