teacherLabel

Heleen Hoezen

4 / 5
Heleen Hoezen is jouw docent en de schrijver van de cursus Spiritueel coach. Van jongs af aan was ze geïnteresseerd in spiritualiteit en heeft zich daarin verdiept en het geïntegreerd in het dagelijks leven. De ontwikkeling van een mens kan volgens haar niet los gezien worden van de aanleg, de omgeving en wie iemand is in verbondenheid met zijn bron en de bron van leven en bewustzijn. Haar visie is altijd uit te gaan van de kracht van iemand en die in te zetten voor de gehele persoonlijkheidsontwikkeling.
 
Door ervaring in de praktijk is haar visie op de mens en zijn omgeving verder en dieper ontwikkeld. Ze gaat uit van een holistische visie waarin alles met elkaar verbonden is. Niet alleen binnen het systeem van de mens zelf. Ieder mens staat ook in verbinding met zijn omgeving, de natuur, de universele levensenergie en de energetische wereld. Heleen heeft een opleiding gevolgd als Creatief therapeut en een opleiding voor Psychomotorisch therapeut. Ze is werkzaam geweest als therapeut en docent op een opleiding voor kindertherapeuten en heeft daar het vak Creatieve middelen ontwikkeld, vormgegeven en gedoceerd. Momenteel schrijft ze cursussen en geeft ze lezingen en workshops aan leerkrachten, coaches, therapeuten en studenten over diverse onderwerpen. 
 
Heleen Hoezen is jouw docent en de schrijver van de cursus Spiritueel coach. Van jongs af aan was ze geïnteresseerd in spiritualiteit en heeft zich daarin verdiept en het geïntegreerd in het dagelijks leven. De ontwikkeling van een mens kan volgens haar niet los gezien worden v
readMore

Heleen Hoezen givesCourses

undefined

Spiritueel Coach

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Spiritueel Coach.

€ 307.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0