teacherLabel

Hans Van Winckel

4.6 / 5
Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).
 
Hans heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies is hij begonnen als leerkracht secundair onderwijs, waar hij zowel de technische en de praktijkgerichte vakken elektriciteit en technologische opvoeding heeft gegeven.  Daarna werd hij ook domeinverantwoordelijke en verantwoordelijke van het financieel beheer binnen dezelfde school. Vandaag de dag ben is Hans technisch coördinator van de Go! Scholengroep. Daarnaast geeft hij ook het vak elektriciteit (BA4 – BA5) aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
 
Hans is enorm gedreven en gepassioneerd om mensen dingen bij te leren:  “Fantastisch! Het is gewoon geweldig om volwassenen iets te kunnen leren, zodat ze bijvoorbeeld zelf elektriciteit kunnen leggen, of om hen een nieuwe wending in hun loopbaan te kunnen geven.”
Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).
 
Hans heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies is hij begonnen als leerkracht secundair onderwijs, waar hij zowel de technische en de praktijkgerich
readMore

Hans Van Winckel givesCourses

undefined

Stukadoor

homeLabel

study247

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

€ 685.00


undefined

Metselaar

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie Metselaar en studeer op je eigen tempo.

€ 615.00


undefined

Elektricien doe-het-zelver

homeLabel

study247

Vergroot je kennis van grote en kleine klussen in huis.

€ 307.00


undefined

Dakdekker

homeLabel

study247

Lekage fiksen, dak renoveren of isoleren, jij pakt iedere dakklus aan!

€ 685.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0