teacherLabel

Hans Roels

4.6 / 5
Als ik terugblik op mijn baan als fotograaf, dan is het contact met allerlei mensen die me dagelijks inspireren hetgeen wat me voldoening geeft, maar ook de vrijheid in creativiteit vind ik geweldig. Als huwelijksfotograaf en portretfotograaf maak je foto’s van mensen voor mensen, en het is een groot plezier als je mensen daarmee gelukkig maakt. Ik kijk er dan ook naar uit om je mee te nemen in de wondere wereld van de fotografie om je zo de perfecte plaatjes te leren maken!
Als ik terugblik op mijn baan als fotograaf, dan is het contact met allerlei mensen die me dagelijks inspireren hetgeen wat me voldoening geeft, maar ook de vrijheid in creativiteit vind ik geweldig. Als huwelijksfotograaf en portretfotograaf maak je foto’s van mensen voor men
readMore

Hans Roels givesCourses

undefined

Portretfotografie

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Portretfotografie en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 307.00


undefined

Huwelijksfotografie

homeLabel

study247

Wil jij jouw fotografiekennis en -vaardigheden naar een hoger niveau tillen?

€ 307.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0