teacherLabel

Hans Goorden

4 / 5
Hans Goorden heeft vooral veel ervaring opgedaan als bedrijfsjurist in de maritieme sector. Hij is in deze sector ook actief geweest als QHSE-Manager. Zeg maar kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Nu is de tijd gekomen om zijn kennis & ervaring te delen. Hij deed en doet dit al in zijn vroegere en huidige werk.

Als zelfstandige geeft hij ook opleiding en over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemingsrecht, strafrecht, ISO-normen (zoals ISO 9001 voor kwaliteit en ISO 45001 voor veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk), subcontracting enzovoorts. Omdat Hans veel ervaring heb opgedaan in de praktijk, kan er ook nog eens goed gelachen worden. Want wie denkt dat recht een droge zaak is, heeft alleen maar gelijk als het over de boeken gaat. De praktijk is echt heel boeiend!
 
Tot slot, Hans staat dus klaar voor jullie bij jullie inspanningen om het recht tot leven te brengen! “So don’t be a stranger”, als je vragen mocht hebben. 
Hans Goorden heeft vooral veel ervaring opgedaan als bedrijfsjurist in de maritieme sector. Hij is in deze sector ook actief geweest als QHSE-Manager. Zeg maar kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Nu is de tijd gekomen om zijn kennis & ervari
readMore

Hans Goorden givesCourses

undefined

Juridisch Medewerker

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 307.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0