teacherLabel

Guy Peeters

4.8 / 5
“Op mijn zestiende verjaardag kreeg het sportvirus mij te pakken en deed ik alles om mijn droom waar te maken. Ik wilde kost wat kost sportonderwijzer of sportmanager worden”, vertelt docent Guy Peeters. Uiteindelijk werd het een combo van beide en combineert Guy een baan als sportonderwijzer met een positie als CEO bij multinational Progress Sports.
 
Daarnaast doceert Guy de cursussen Sportmanagement en Sportcoach aan NHBO. Hij staat er de studenten met raad en daad bij om het maximum uit hun studie te halen. “Ik vind het werkelijk een fantastisch systeem. Je bouwt op je eigen tempo aan je toekomst. Geweldig toch!”
“Op mijn zestiende verjaardag kreeg het sportvirus mij te pakken en deed ik alles om mijn droom waar te maken. Ik wilde kost wat kost sportonderwijzer of sportmanager worden”, vertelt docent Guy Peeters. Uiteindelijk werd het een combo van beide e
readMore

Guy Peeters givesCourses

undefined

Sports Management

homeLabel

study247

Start a job as Sports management and conquer the business world with your skills.

€ 249.00


undefined

Sports Coach

homeLabel

study247

Start a job as Sports Coaching and conquer the business world with your skills.

€ 249.00


undefined

Sportmanagement

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 377.00


undefined

Sportcoach

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Sportcoach, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0