teacherLabel

Frenck Verheijen

4.2/5

Frenck Verheijen is een professionele managementcoach, die zich als bedrijfskundige gespecialiseerd heeft in het toepassen van beproefde -state of the art- principes van persoonlijke effectiviteit en succesvol leiderschap.
 
Dit met een trackrecord van meer dan 300 coaches en de begeleiding van een 100-tal teams in zowel profit als non-profit organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze schat aan praktische ervaringen zijn verwerkt in deze opleiding. Je leert de beste manier om slimmer te werken als manager, beter te communiceren en medewerkers te motiveren, invloed uit te oefenen, en het meest effectief en dienend te zijn aan een top presterend team!
 
Ik wens je veel plezier en succes met deze opleiding!


Frenck Verheijen givesCourses

undefined

Middle Management

Breid je capaciteiten als manager verder uit. Leer teams aansturen, coachen en motiveren.

undefined

Management Basis

Praktijkgerichte cursus met individuele begeleiding door een professionele docent.

undefined

NEMAS Middle Management

Met onze thuisstudie NEMAS Middle Management leer jij snel de kneepjes van het vak.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0