teacherLabel

Diane Dekelver

4.8 / 5
Diane Dekelver was lange tijd aan het werk als directiesecretaresse voor internationale bedrijven in Brussel. Na een tijdje voelde ze zich niet meer thuis in de harde zakenwereld en ook privé kreeg ze enkele rake klappen te verwerken. Langzaamaan vond ze weer kracht en vertrouwen in zichzelf en kreeg ze nieuwe vaardigheden onder de knie. Een nieuwe levenservaring, zeg maar, die ze graag met anderen wilde delen. Daarvoor volgde ze verschillende opleidingen en inmiddels begeleidt ze als life coach haar cliënten in hun persoonlijke groei en bewustwordingsproces.
 
"Mijn grootste voldoening is dan ook om te mogen meemaken hoe mensen er telkens weer in slagen hun leven op de rails te krijgen. En te genieten van de weg naar het doel dat ze zich gesteld hebben. Daar help ik hen maar wat graag bij!" vertelt Diane enthousiast.
Diane Dekelver was lange tijd aan het werk als directiesecretaresse voor internationale bedrijven in Brussel. Na een tijdje voelde ze zich niet meer thuis in de harde zakenwereld en ook privé kreeg ze enkele rake klappen te verwerken. Langzaamaan vond ze weer kracht en vertrouwen in
readMore

Diane Dekelver givesCourses

undefined

Familiecoach

homeLabel

study247

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0