teacherLabel

Caroline Vermeesen

4.7 / 5
"Het uitdagende aan mijn baan vind ik mijn ervaringen omzetten in een leerrijke en bruikbare cursus”, vertelt Caroline. Haar is dan ook haar cursussen perfectioneren met de juiste didactische aanpak, dat wil zeggen een basistheorie, maar vooral veel praktijkcases en uiteraard ook toegepaste oefeningen.
"Het uitdagende aan mijn baan vind ik mijn ervaringen omzetten in een leerrijke en bruikbare cursus”, vertelt Caroline. Haar is dan ook haar cursussen perfectioneren met de juiste didactische aanpak, dat wil zeggen een basistheorie, maar vooral veel praktijkcases en uiteraard ook toe
readMore

Caroline Vermeesen givesCourses

undefined

Notarieel Medewerker - België

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Notarieel Medewerker - België.

€ 293.00


undefined

Kaasmeester

homeLabel

study247

Leer nu hoe je verschillende kazen perfect combineert met bier en wijn. Word Kaasmeester.

€ 335.00


undefined

Criminologie - België

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Criminologie - België.

€ 447.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0