teacherLabel

Carina Dumont

4.9 / 5
Carina Dumont is helemaal weg van Noorwegen: "Mijn liefde voor de taal en voor het land, dragen ertoe bij dat ik nog steeds met evenveel enthousiasme les geef. Na diverse studies in België en in Noorwegen aan de universiteit van Oslo, ben ik in 1996 begonnen met les geven. Hierdoor heb ik de nodige ervaring opgedaan om een cursus op te zetten speciaal voor afstandsleren."
Carina Dumont is helemaal weg van Noorwegen: "Mijn liefde voor de taal en voor het land, dragen ertoe bij dat ik nog steeds met evenveel enthousiasme les geef. Na diverse studies in België en in Noorwegen aan de universiteit van Oslo, ben ik in 1996 begonnen met les geven. Hierdoor he
readMore

Carina Dumont givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0