teacherLabel

Brigitte Ryckaert

4.3/5

Na jarenlange ervaring in de reclamewereld besliste Brigitte Ryckaert haar knowhow te gebruiken bij de organisatie van allerhande feesten voor eigen klanten. In 2009 richtte ze een zaak op in bijberoep met diverse activiteiten waaronder weddings & events en fotografie. Daarnaast staat ze in voor de ontwikkeling van allerhande grafische toepassingen waaronder ontwerpen van logo's, corporate look en huisstijl, webdesign, vormgeving en digitale opmaak van verschillende communicatiedragers, ... tot en met drukklare documenten of digitale onlinetoepassingen en begeleiding van drukwerk.
 
Via haar bedrijf verzorgt ze nu de organisatie (van A tot Z of deelprojecten) van evenementen/feesten voor zowel bedrijven als particulieren alsook de fotografie of fotoreportages (huwelijken, recepties, workshops). Ze maakte ook jaren deel uit van het bestuur van sportverenigingen waar ze instond voor de organisatie, communicatie en marketing. Sinds 2014 is ze docente voor diverse thuisstudies waaronder Weddingplanner, Sportmarketing, Eventmanagement en Sportmanagement doceert. Ze is een absolute meerwaarde voor deze opleidingen door haar ervaring en knowhow te delen met de cursisten.

teacherGivesCourse Weddingplanner.

Brigitte Ryckaert givesCourses

undefined

Weddingplanner

De mooiste, onvergetelijke huwelijken voor bruidsparen kunnen plannen?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0