teacherLabel

Astrid Verhulst

4.3 / 5
“Van achter de computer en de telefoon zaken regelen is helemaal mijn ding. Na een bijna volledige carrière in administratie, geniet ik er nog steeds van”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Astrid werkte zowel als zelfstandige, als in loondienst in verschillende administratieve functies. Ze werkt intussen al bijna 15 jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar job als docent aan onze school.
 
Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Word en Excel tot Administratief bediende, Secretaresse, Receptioniste en Zakelijke communicatie. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus in te studeren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docente die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.
 
Astrid is ook docente energetisch therapeut. Intussen is ze al meer dan 25 jaar actief bezig met energetisch werk. “In een beginfase boeide het mij zo dat het iedere seconde van mijn vrije tijd innam.”, zegt ze enthousiast.  Astrid volgde verschillende cursussen (waaronder Reiki Master, Alchemic healing, Inverse Wave therapie, stemwerk, spirituele psychologie …) om haar kennis op energetisch vlak uit te breiden. Intussen heeft ze zelf al enkele honderden studenten opgeleid.
“Van achter de computer en de telefoon zaken regelen is helemaal mijn ding. Na een bijna volledige carrière in administratie, geniet ik er nog steeds van”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Astrid werkte zowel als zelfstandige,
readMore

Astrid Verhulst givesCourses

undefined

Zakelijke Communicatie

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Zakelijke Communicatie, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 419.00


undefined

Microsoft Word

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Microsoft Word.

€ 237.00


undefined

Secretariaat medewerker

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 419.00


undefined

Receptionist-Telefonist

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie Receptionist-Telefonist en studeer op je eigen tempo.

€ 405.00


undefined

Microsoft Excel

homeLabel

study247

Ga aan de slag met de thuisstudie Excel en behaal je diploma al binnen 3 maanden!

€ 237.00


undefined

Energetisch Therapeut

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Energetisch Therapeut.

€ 517.00


undefined

Administratie Basis

homeLabel

study247

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

€ 447.00


undefined

Administratief Medewerker

homeLabel

study247

Ga voor een gevarieerd takenpakket met daarbij veelbelovende doorgroeimogelijkheden.

€ 587.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0