teacherLabel

Arie de Kok

4.1 / 5
Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede filiaalmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Bovendien moet hij opereren vanuit de behoefte van de klant en de organisatie.”
 
Door het aanleren van een goed organisatorisch vermogen, stelt hij zijn cursisten in staat tot het in beweging brengen van bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen mensen effectiever, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. In zijn opleidingen krijg je maar liefst 40 jaar ervaring als retailmanager, voorraadbeheerder, bedrijfsleider en adviseur van diverse supermarkten cadeau!
Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede filiaalmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Bovendien
readMore

Arie de Kok givesCourses

undefined

Logistiek Medewerker

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0