teacherLabel

Arie de Kok

4.1/5

Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede filiaalmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Bovendien moet hij opereren vanuit de behoefte van de klant en de organisatie.”
 
Door het aanleren van een goed organisatorisch vermogen, stelt hij zijn cursisten in staat tot het in beweging brengen van bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen mensen effectiever, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. In zijn opleidingen krijg je maar liefst 40 jaar ervaring als retailmanager, voorraadbeheerder, bedrijfsleider en adviseur van diverse supermarkten cadeau!

teacherGivesCourse Logistiek Medewerker.

Arie de Kok givesCourses

undefined

Logistiek Medewerker

Ontdek alles over de logistieke keten: van order tot transport.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0