teacherLabel

Ans Bos-Witké

4.2/5

Als reisleider ben ik jaren werkzaam geweest voor een touroperator die zich gespecialiseerd heeft in actieve reizen. Daarnaast heb ik als reiziger deelgenomen aan een paar groepsreizen die door collega’s werden begeleid, waarbij ik ook het begeleiden van reizen vanuit een andere positie, namelijk die van de deelnemer, kon meemaken. Wat ik onder andere als reisleider heb geleerd is dat het een ongelooflijk boeiend en afwisselend vak is wat veel kanten kent: je gaat met diverse groepen om, je leert je organisatorische kwaliteiten ontwikkelen, je bent veel buiten en je komt erachter dat het hard werken is.
 
Gekozen is voor de praktische kant van het reisleiderschap en het omgaan met onverwachte situaties. Het is namelijk een uitvoerend beroep waarbij diverse situaties naar voren kunnen komen. Aan de hand van deze opleiding leer je met deze situaties omgaan. Veel succes!

teacherGivesCourse Reisleider.

Ans Bos-Witké givesCourses

Reisleider

Laat jouw droom uitkomen. Reis de wereld rond en verdien daar tegelijk je geld mee!


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-