teacherLabel

Annelies Weinberger

4.9/5

Ik ben Annelies Weinberger, sinds 2004 bezig met goudsmeden en juweelontwerp. Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie mijn kennis door via goudsmidlessen. Dit zowel in de vorm van korte workshops, als voltijdse, jarenlange opleidingen. De door jou gekozen opleiding ligt er ergens tussenin. Iedereen kan sieraden maken, het is een kwestie van de juiste technieken te kennen en toe te passen. Sommige technieken liggen de ene persoon beter en de andere minder. Al doende zal je waarschijnlijk zelf een voorkeur ontwikkelen.
 
Het leuke aan sieraden maken is het feit dat het zo gevarieerd is. Het is soms heel fijn werk, het vraagt het nodige inzicht, een fijne motoriek en geduld. Het is ook creatief en fysiek uitdagend en heel afwisselend qua technieken en mogelijkheden. Heel boeiend dus! Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en mijn passie met jou te delen.

teacherGivesCourse Sieraden Ontwerpen.

Annelies Weinberger givesCourses

undefined

Sieraden Ontwerpen

Wil jij hobbymatig of als zelfstandige sieraden leren maken?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0