teacherLabel

Annelies Joosen

4 / 5
Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. Na 20 jaar in het hbo-onderwijs gewerkt te hebben,
heb ik mezelf volledig omgeschoold als leefstijlcoach en lichaamsgerichte psychotherapeut. In mijn praktijk Fitalies begeleid ik met name vrouwen die altijd moe zijn en/of veel fysieke klachten hebben. We gaan dan samen ontrafelen waar dezeklachten vandaan zouden kunnen komen en wat er in de leefstijl aangepast zou kunnen worden om de klachten te verminderen. Hierbij kunnen supplementen (tijdelijk) ingezet worden, doordat ik ook orthomoleculair geschoold ben.

In mijn praktijk werk ik met een Biotensor. Hiermee kan ik heel snel en makkelijk tot de kern komen, waarbij ook de antwoorden uit je onderbewuste naar boven gehaald worden. Dat ik hier ooit mee zou gaan werken was wel verrassend. Ik ben juist iemand die met kennis alles wil verklaren. Door de biotensor ging er een wereld voor me open en ik telkens kreeg ik bevestiging, dat werken met de biotensor (of pendel) echt iets toevoegt in mijn praktijk.

Deze cursus heb ik zo geschreven, dat de cursus Pendelen interessant is voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor gebruik/aanvulling op je eigen praktijk. De Biotensor wordt in mijn gezin ook veel ingezet en sterker nog, mijn jongens kunnen er ook mee werken! Ik wens je veel plezier met de cursus en de belangrijkste tip: Iedereen kan dit leren, maar je moet wel echt oefenen.
Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. Na 20 jaar in het hbo-onderwijs gewerkt te hebben,
heb ik mezelf volledig omgeschoold als leefstijlcoach en lichaamsgerichte psychotherapeut. In mijn praktijk Fitalies begel
readMore

Annelies Joosen givesCourses

undefined

Pendelen

homeLabel

study247

Volg de cursus Pendelen en studeer waar en wanneer je wil.

€ 335.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0