teacherLabel

Annelies Gijsels

4 / 5
Annelies baat sinds 2015 haar eigen holistische welzijns- en schoonheidspraktijk uit, genaamd Shambhala. Ze biedt verschillende behandelingen aan, met vaak kristallen in de hoofdrol. Sinds haar tienerjaren is ze gefascineerd door kristallen en edelstenen, alternatieve geneeswijzen en de invloed van ons denken op het lichaam. Dit weerspiegelt volledig in haar praktijk. In haar vrije tijd geniet ze enorm van wandelingen in de natuur, lezen, bijscholen en uiteraard te spelen met haar kinderen. Ze houdt ook enorm van reizen en nieuwe culturen. 
Annelies baat sinds 2015 haar eigen holistische welzijns- en schoonheidspraktijk uit, genaamd Shambhala. Ze biedt verschillende behandelingen aan, met vaak kristallen in de hoofdrol. Sinds haar tienerjaren is ze gefascineerd door kristallen en edelstenen, alternatieve geneeswijzen e
readMore

Annelies Gijsels givesCourses

undefined

Kristaltherapie

homeLabel

study247

Dé Energetische Opleider van Nederland! Ontdek de kracht van Edelstenen.

€ 335.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0