teacherLabel

Anne Marie Van Bilsen

4.3 / 5
Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog. Ze is bovendien lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. Vanuit haar praktijk begeleidt ze kinderen en ouders op hun pad naar een evenwichtig leven.
“Dagelijks ontmoet ik in mijn praktijk kinderen en ouders met de meest uiteenlopende klachten. Keer op keer word ik uitgedaagd om mee te denken met een gezin”, glundert ze. Al deze kennis en ervaring als gezins- en kindercoach geeft ze maar wat graag door aan onze studenten.
 
De interesse in deze materie en de holistisch benadering komt voort vanuit haar eigen ervaringen. Zij heeft met een van haar zonen ondervonden dat het medische circuit alleen, geen oplossing bood voor zijn toenmalige problemen. Op zoek naar een antwoord op haar vragen verdiepte zij zich in het onderwerp ‘gevoelige kinderen’. De resultaten van die zoektocht beschreef zij in het boek “Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen”. Het traject wat ouders doorlopen is veranderd. Kinderen reageren sterk op hun ouders en als je als ouders stappen maakt, beweegt je kind met je mee. Door met de kinderen en de ouders te werken, door middel van coaching, cursussen en workshops, creëert Anne Marie een blijvende verandering en geeft zij je handvatten en kennis dat effect heeft op het hele gezin.
Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog. Ze is bovendien lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. Vanuit haar praktijk begeleidt ze kinderen en ouders o
readMore

Anne Marie Van Bilsen givesCourses

undefined

Kindercoaching

homeLabel

study247

Praktijkgerichte opleiding die je kan combineren met je baan, gezin en hobby's.

€ 657.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0