teacherLabel

Andy De Bruyn

4.6 / 5
Docent Andy heeft al jaar en dag een fascinatie voor chemie: "Mijn fascinatie voor de chemie is ontstaan op de middelbare school, toen mijn chemieleraar een te groot stukje natrium in een bekertje met water gooide. Een proefje dat een zeer hevige reactie veroorzaakte. Zowel in het bekertje als bij mijn leraar. Ook het maken van mijn eigen stuk zeep in het lab vond ik iets ongelofelijks… En wanneer ik enkele jaren later mijn eigen bierbrouwsel aan mijn vrienden kon laten proeven, was ik zo trots als een pauw. Tijdens mijn studies Biochemie ontdekte ik hoe het komt dat een eiwit opgeklopt kan worden, hoe je de kleurstof uit wortelen en spinazie kan halen en hoe bacteriën ons afvalwater kunnen zuiveren. En in de petrochemie kwam ik te weten dat aardolie de grondstof is voor rubber en plastic, en voor een zeshoekig goedje genaamd benzeen, een veelgebruikte grondstof in de chemische synthese."
 
Hij zal je dan ook met veel enthousiasme meenemen in deze wondere wereld
Docent Andy heeft al jaar en dag een fascinatie voor chemie: "Mijn fascinatie voor de chemie is ontstaan op de middelbare school, toen mijn chemieleraar een te groot stukje natrium in een bekertje met water gooide. Een proefje dat een zeer hevige reactie veroorzaakte. Zowel in het bek
readMore

Andy De Bruyn givesCourses

undefined

Toegepaste Chemie

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Toegepaste Chemie, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 321.00


undefined

Chemie - Basis

homeLabel

study247

Leer alles over deeltjes: atomen, protonen, neutronen electoronen, moleculen en ionen.

€ 293.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0