cpHomeBreadcrumb / Vastgoed /Vastgoedspecialist - Allround

Vastgoedspecialist - Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • De Ondernemersschool NHOC
 • cpEducationTypeProfessional
1526.00

Vastgoedspecialist, cpProfessionWithFuture

Een carrière in de vastgoedwereld kan zéér lucratief zijn mits je weet wat je doet. En dat jij precies weet wat je doet, is na deze allround opleiding tot Vastgoedspecialist iets dat staat als een huis!
De opleiding bestaat uit vijf modules die elk een ander aspect van de business belichten. Zo leer je eerst alles wat er komt kijken bij de in- en verkoop van onroerend goed. Vervolgens ontdek je hoe je jouw klanten het best kunt begeleiden en adviseren. Tot slot leer je ook hoe je een pand aantrekkelijk presenteert en inricht, altijd met het oog op de toekomst.
Laat jij die verkoopcijfers de lucht in schieten? Schrijf je in voor deze allround thuisopleiding en word specialist in vastgoed!
cpWouldYou
 • Een gegronde voorbereiding op een carrière in de vastgoedhandel
 • Op eigen tempo geschoold worden met behulp van verschillende modules
 • Alles leren over de vastgoedbranche
 • Weten hoe de in- en verkoop van vastgoed in zijn werk gaat
 • Een nieuwe job als vastgoedinkoper of vastgoedcoach
Vastgoedspecialist - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • 1526.00
cpProgram Vastgoedspecialist - Allround
Vastgoedinkoper
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedinkoper

Er gaat veel geld om in de wereld van het vastgoed. Zeker als je weet in welke panden je moet investeren, kun je zeer succesvol worden. Denk je aan een carrière als Vastgoedinkoper? Leer dan tijdens deze thuisstudie alle ins en outs over dit boeiende vak!

In de cursus ontdek je waar je op moet letten bij de aankoop en renovatie van een pand. Ook leer je meer over de nodige administratie, het vereiste budget en de juiste prijszetting. Als geen ander herken jij straks de buitenkansjes en zie je het verkooppotentieel van aantrekkelijk vastgoed.

Wil je aan de slag als vastgoedinkoper? Zet dan vandaag de eerste stap en schrijf je in voor deze opleiding!

Let op: Deze opleiding is deels gericht op de Belgische markt.

cpShowMoreButton
Vastgoedcoach
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedcoach

Wie een huis huurt of koopt, moet met veel zaken rekening houden. Veel mensen raken al snel het overzicht kwijt. Als Vastgoedcoach begeleid jij daarom klanten bij de zoektocht naar een nieuwe woning in de grote vastgoedjungle.

Met deze thuisstudie ga jij voor een praktijkgerichte opleiding waarin je alle aspecten van het vak ontdekt. Zo kom je te weten waar je op moet letten bij het beoordelen van panden en leer je alles over een correcte prijszetting. Bovendien maak je kennis met de juridische bepalingen rond de verkoop en verhuur van woningen.

Schrijf je nu in en word een vastgoedcoach waar iedereen op kan bouwen!

cpShowMoreButton
Accountmanager
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Accountmanager

Jij bent commercieel ingesteld en daarnaast een echt mensen-mens. De perfecte eigenschappen voor deze thuisstudie tot Accountmanager!

Als aankomend accountmanager ga je leren hoe je het verkoopproces van A tot Z begeleidt. De intensieve relatie die je met je klanten onderhoudt heeft als resultaat dat je precies weet waar ze behoefte aan hebben. Met die kennis kun je problemen oplossen, adviseren, onderhandelen en klanten weten dat ze altijd bij jou terecht kunnen. Daarbij hou je de commerciële doelstellingen natuurlijk in je achterhoofd.

Leer CRM (Customer Relationship Management) tot in de puntjes beheersen en ga voor optimale klanttevredenheid!

cpShowMoreButton
Interieurstylist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Interieurstylist

Jij dagdroomt uren over de perfecte slaapkamer. Welke kleur moet het dekbed hebben, welk nachtkastje staat daat goed bij en welke bloemen brengen het geheel tot leven? Je bent een geboren interieurstylist!

Wil jij je verdiepen in verschillende stijlinvloeden en interieurtrends? Wil je weten hoe je de wensen van jouw klanten kunt vertalen naar een creatief ontwerp? En word je wild van lege ruimtes?

Schrijf je dan in voor de cursus Interieurstylist en ga aan de slag met eindeloos veel verschillende materialen, kleuren en ontwerpen. In deze veelzijdige cursus leer je ook klantgericht werken en advies op maat geven. Zo stel jij straks voor iedereen een droominterieur samen!

cpShowMoreButton
Vastgoedstylist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedstylist

Mensen kopen een huis sneller als ze zich er thuis voelen. Om de verkoopkansen te doen stijgen, zijn veel woningen wel aan een opknapbeurt toe voordat ze de verkoop ingaan.

Als vastgoedstylist of homestager heb jij de taak om in elke woning de sfeer te creëren die de koper overstag doet gaan. Laat het licht binnen, plaats meubels in of uit de kamer, zorg hier en daar voor de juiste accessoires en voilà: de rest volgt vanzelf.

In deze praktijkgerichte thuisstudie uit je al jouw creatieve ideeën. Je maakt bovendien kennis met allerlei stijlen en technieken om de zintuigen van de koper te laten zinderen. Zo snel was een huis nog nooit verkocht!

cpShowMoreButton
Allround Vastgoedspecialist thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Vastgoedinkoper
 • Vastgoedcoach
 • Account- en verkoopmanagement
Allround Vastgoedspecialist thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Vastgoedcoach- of stylist
 • Account- en verkoopmanager

cpPracticalInfo

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1526.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Vastgoedspecialist - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1526.00

cpStartNewCarreer Vastgoedspecialist - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

cpGoodToKnowAboutCourse Vastgoedspecialist - Allround

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
SNELLERS, M

Omdat je verschillende modules volgt heb je meerdere docenten. Elke docent was erg enthousiast en een expert in zijn vakgebied. Heel leerzaam en praktijkgericht.

testimonial-picture
BAKS, K

Dit leertraject heeft alles wat je moet weten over alle basiskennis om als vastgoedspecialist aan de slag te gaan voor een scherpe prijs! Absoluut een aanrader als je het vastgoed in wilt.

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0