Personal trainer, cpProfessionWithFuture

Zijn sport en coaching jouw grootste passies? Wil jij sporters begeleiden naar de overwinning? Dan is deze praktijkgerichte en professionele allround opleiding Personal Trainer Expert jou op het lijf geschreven!

Goede sportprestaties steunen op 3 pijlers: een fit lichaam, een scherpe geest en gezonde voeding. Tijdens de verschillende modules neem je deze pijlers tot in het detail onder de loep. Jouw professionele docent leert je hoe je het lichaam van je klant in juiste vorm en conditie krijgt. Daarnaast ontdek je het effect van correcte sportvoeding en hoe je een gezonde winnaarsmentaliteit creëert!

Ga voor een sportieve toekomst en schrijf je vandaag nog in!

cpWouldYou
 • Een expert worden op het gebied van sport, sportvoeding en -psychologie
 • Een intensieve en gepersonaliseerde allround begeleiding aan je klanten kunnen geven
 • Je kennis van voeding gebruiken om doelgerichte voedingsschema's voor te schrijven
 • De prestaties van je klanten door middel van verschillende technieken en aspecten kunnen verbeteren
 • Weten hoe je je sporter moet motiveren om elke keer weer het uiterste uit zichzelf te halen en persoonlijke records te verbreken
Personal Trainer Expert
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1186

cpProgram Personal Trainer Expert

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Personal Coach
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Personal Coach

Wil jij mensen helpen transformeren in hun fitste zelf? Laat ze zichzelf overtreffen binnen en buiten de sportschool en word Personal Coach!

Na deze thuisstudie weet jij precies hoe je voor iedere sporter een trainings- en voedingsschema op maat maakt. Doordat je leert hoe het menselijk lichaam werkt én de geest, kun jij je sporters precies de goede oefeningen en een gezonde portie motivatie meegeven.

Als personal coach ben je meer dan een sportinstructeur. Jij coacht, geeft raad en motiveert je sporters om hun sportieve doelen te bereiken. Want dat mensen bij jou hun goede voornemens waarmaken, staat nu al vast. Kom maar door met dat duwtje in de rug!

allroundModuleSavings

readMore
Sportvoedingsadviseur
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Sportvoedingsadviseur

Eet je een eiwitrijke maaltijd beter vóór of na het sporten? Zijn sportdrankjes gezond? En welke supplementen heb je eigenlijk nodig als sporter?

Sportvoeding is een vak apart. Iedereen lijkt er een mening over te hebben en op internet doen vele voedingsmythes de ronde. Wil je precies weten hoe het allemaal zit? Volg dan deze thuisstudie tot sportvoedingsadviseur en word een professional op het gebied van voeding en sport!

In de opleiding krijg je antwoorden op al je prangende voedingsvragen en leer je een hoop bij over de menselijke spijsvertering, stofwisseling en energieopslag. Ook ontdek je welke voeding bij welke sporter past. Zo heeft een gewichtheffer hele andere behoeftes dan een langeafstandsloper. Jij geeft sporters straks perfect onderbouwd advies!

allroundModuleSavings

readMore
Sportpsychologie Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Sportpsychologie Basis

Sporten vereist niet alleen een lichamelijke inspanning. Mentaal kan het immers net zo zwaar zijn! Zeker topsporters staan voor een enorme mentale uitdaging. Hoe blijven zij gemotiveerd? Hoe gaan zij om met blessures? Hoe combineren jonge talenten hun sport met school?

Enter: de sportpsycholoog. Dat is iemand die begeleiding geeft bij alle moeilijkheden en uitdagingen die sporters tegenkomen op hun pad. De vraag naar goede sportpsychologen stijgt, dus dit is hét moment voor een opleiding Sportpsychologie!

In deze thuisstudie leer je alles over sport in combinatie met motivatie, concentratie en emoties. Jij weet straks precies hoe de menselijke psyche een sportprestatie kan beïnvloeden. Zet je die kennis in, dan kun je jouw sporters naar ongekende hoogtes brengen!

allroundModuleSavings

readMore
Personal Trainer Expert online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Een intakegesprek voeren waarbij je de verwachtingen van de klant perfect afstelt op de fysieke mogelijkheden
 • Een persoonlijk trainingsplan op maat opstellen en bijsturen waar nodig
 • Voedingsschema's op maat kunnen opstellen voor elke sporter
 • Prestaties kunnen verbeteren aan de hand van aangepaste voeding
 • Je advies perfect afstemmen op trainings- en wedstrijdmomenten
 • Een compleet beeld vormen van sportpsychologie a.d.h.v. aspecten uit de sociale, klinische, motivatie- en ontwikkelingspsychologie
Studeren Personal Trainer Expert
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig personal trainer
 • Sport-, bewegings-, motivatie- of lifestylecoach in een gezondheidscentrum
 • Personal coach of voedingsadviseur in een fitnesscentrum
 • Voedingsdeskundige gespecialiseerd in sportvoeding
 • Mental coach

cpPracticalInfo

cpStudyProgress
Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die vind je dan ook snel bij jou in de brievenbus. Vanaf dag één geniet je van online begeleiding door een sportexpert van de bovenste plank. Je staat er dus nooit alleen voor! Een thuisstudie biedt je bovendien uitzonderlijke flexibiliteit. Jij studeert waar je maar wil. Je kiest ook wanneer je studeert én wanneer je de examens aflegt. Dat is vrijheid! Na een geslaagde examenreeks ontvang je het diploma Personal Trainer Expert!

cpFinancialInfo

Personal Trainer Expert
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1186

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€415.44 partPayStep
€415.44 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Personal Trainer Expert

cpWhyChooseCompany De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Delayla K.
Delayla K.

Personal Coach - dat is mijn droom. Een eigen PT starten en uiteindelijk helemaal weg van een 9-17 job. En...ik ben dichterbij dan ooit! Geslaagd en zo blij heel erg bedankt

DE LEEUW, O.
DE LEEUW, O.

De administratie werd echt vlot afgehandeld, een verademing!

STEEN, H.
STEEN, H.

Ik ga sowieso de cursus Sportvoeding bijstuderen. Hopelijk heb ik dan opnieuw dezelfde docent, want ik was er super tevreden over.

interestsCarouselHeader