cpHomeBreadcrumb / Mode & Styling /Modestylist - Allround

Modestylist - Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • De Ondernemersschool NHOC
 • cpEducationTypeProfessional
1666.00

Allround mode- en styling expert, cpProfessionWithFuture

Wil jij de ultieme expert worden op het gebied van mode en styling? Dan is onze Allround opleiding Mode-styling, Kleur en Imago helemaal jouw ding!
Je begint met de opleiding Kleurenconsulent, waarin je leert wat kleurtypes zijn, hoe je ze vaststelt en welke kleurencombinaties jouw toekomstige klanten in elk seizoen zullen doen stralen.
Vervolgens doe je de opleiding tot Stylist waarin je alles te weten komt over het vinden van je eerste klanten en het uitvoeren van een professionele stijlanalyse. Je leert onder meer over verschillende gelaatsvormen, figuurtypes en camouflagetechnieken.
Daarna ontpop jij jezelf tot Imagoconsulent en ontdek je het belang van een juiste uitstraling. Je verdiept je in lichaamstaal en mimiek en leert hoe je professionele imago-analyses uitvoert. Tenslotte specialiseer je je als Lingeriestylist en Imagostylist voor mannen.  
Word de nieuwe modekoningin of stijlgoeroe van Nederland en schrijf je in voor onze Allround opleiding Mode-styling, Kleur en Imago!

Mode vervaagt, stijl is eeuwig.

Yves Saint Laurent
cpWouldYou
 • De volgende topstylist van Nederland worden
 • Stap voor stap worden opgeleid tot allround modestylist
 • Zowel vrouwen als mannen op en top gestijld voor de dag laten komen
 • Leren hoe je het beste kleurenadvies geeft
 • Kleuren- of imagoconsulent worden
Modestylist - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • 1666.00
cpProgram Modestylist - Allround
Kleurenconsulent
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent

Waarom staat mintgroen de één prachtig, terwijl de ander eruitziet alsof het hoog tijd wordt voor een winterslaap? En hoe kom je er eigenlijk achter wat voor kleurentype iemand is?

Als Kleurenconsulent weet jij wel raad met dit soort vragen. Jij bent expert in fashion- en kleurentrends en weet alles over de psychologische effecten van verschillende kleuren. Als professional geef je mensen advies en help je ze om kleding en accessoires uit te zoeken die perfect passen bij hun eigen stijl.

Deze thuisstudie is ideaal voor stylisten, maar ook voor kappers, visagisten, opticiens, verkopers en uiteraard alle andere geïnteresseerden. Geef mensen een unieke uitstraling, word Kleurenconsulent!

cpShowMoreButton
Stylist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Stylist

Waarom staat een jurk met A-lijn de ene vrouw geweldig, terwijl de ander er zo ongeveer in verzuipt? En hoe kies je als man een pak dat niet alleen past, maar ook precies de juiste uitstraling geeft?

Dit zijn typische vragen voor een stylist. Lijkt het jou leuk om te ontdekken hoe je mensen altijd op hun paasbest voor de dag laat komen? Wil je klanten helpen om dankzij bepaalde kledingkeuzes een boost in hun zelfvertrouwen te krijgen? Dan ben je bij deze thuisstudie tot Stylist aan het juiste adres!

In de opleiding leer je alles over verschillende stijl-, figuur- en seizoenstypes, gelaatsvormen en camouflagetechnieken. Kortom: je ontdekt alles wat je moet weten om straks samen met je klant op zoek te gaan naar de ideale stijl in iedere situatie!

cpShowMoreButton
Imagostylist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Imagostylist

Imago is everything!& Wil je leren hoe je een goede eerste indruk maakt? Het belang van de juiste uitstraling ontdekken? Een professionele imago-analyse uitvoeren? Je leert het tijdens de thuisopleiding tot Imagoconsulent!

In deze cursus kom je alles te weten over lichaamstaal, kleding en uitstraling. Stap voor stap leer je hoe je jouw eigen imago of dat van anderen bijstuurt, ondersteunt en in harmonie brengt met het innerlijk. Jij weet straks precies hoe met kleding, kleur en houdingen iemands sterke punten benadrukt.

Word imagoconsulent en laat mensen sterker in hun schoenen staan dan ooit!

cpShowMoreButton
Imagostylist voor Mannen
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Imagostylist voor Mannen

Kleren maken de man… maar lang niet elke vent weet zich goed te kleden. Terwijl de juiste kleding en accessoires zo belangrijk zijn als je een goede indruk wil achterlaten!

Als imagostylist voor mannen voer je kleur- en stijlanalyses uit om te ontdekken hoe je de sterke punten van een man accentueert, andere puntjes camoufleert en hem zo steeds meer zelfvertrouwen geeft. In deze thuisstudie leer je alles over kleur- en figuurtypes, gelaatsvormen, gepaste kleding en geknipte accessoires.

Of hij nu strak in het pak gaat of kiest voor casual; een beetje professionele hulp van jou zal de meeste kerels wonderen doen!

cpShowMoreButton
Lingeriestyling
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Lingeriestyling

Lingerie is fantastisch, maar alleen als het perfect past. Het is vaak een hele uitdaging zijn om een goed zittende bh te vinden die de nodige ondersteuning biedt!

Veel vrouwen weten best welke lingerie ze mooi vinden, maar hebben vaak hulp nodig bij het vinden van de juiste pasvorm. Als Lingeriestylist help jij ze kiezen uit alle verschillende kleuren, modellen en materialen. Voor elke gelegenheid vind jij hét perfecte ondergoedsetje dat hun lichaam eer aan doet!

In deze thuisstudie leer je welke soorten onderkleding er bestaan, hoe je maten opneemt en figuurtypes herkent en hoe je vervolgens de ideale lingerie uitkiest. Geef elke vrouw comfort en zelfvertrouwen en word lingeriestylist!

cpShowMoreButton
Allround cursus mode-styling, kleur en imago thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Kleuradvies geven
 • Kleding- en stijladvies geven
 • Adviseren bij imagostyling
Allround cursus mode-styling, kleur en imago thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Kleurenconsulent
 • Imagoconsulent
 • Stylist

cpPracticalInfo

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1666.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Modestylist - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1666.00

cpStartNewCarreer Modestylist - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

cpGoodToKnowAboutCourse Modestylist - Allround

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
DE BOER, W.B.

Dankzij deze Allround opleiding heb ik eindelijk mijn droomjob gevonden. Zo kom ik als kledingconsulent regelmatig bij advocaten- en assurantiekantoren om kledingadvies te geven en zorg ik ervoor dat ze kleding dragen die bij hun uiterlijk en karakter past. Het werk is enorm afwisselend en uitdagend.

testimonial-picture
SANDERS, E.

Personal branding staat meer dan ooit in de spotlight, zowel privé als op professioneel vlak. Je kledij maakt jou uniek, en vertelt heel wat over je persoonlijkheid. Ik ben vol enthousiasme gestart met deze opleiding en ben erg tevreden over de kwaliteit ervan. Ook de begeleiding van de docent is me heel goed meegevallen. Het is duidelijk dat ze heel wat jaren ervaring heeft, en ik ben erg blij dat ze die met haar studenten deelt.

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0