Kok, a profession with a future!

Een exotische curry met originele twist, culinaire coquilles of een voortreffelijk bearnaisesausje: jij bereidt het met plezier. Koken is helemaal jouw ding! Toch heb je, om een goede chefkok en restauranthouder te worden, méér nodig dan dat.

In deze thuisstudie leer je behalve je kooktechnieken tot een kunst verheffen, ook alle andere aspecten die horen bij het hebben van je eigen restaurant.

Zo leer je onder andere verschillende bereidingswijzen en hoe je een goede manager wordt van je keukenpersoneel. Ook verbeter je jouw drankenkennis en verdiep je je in keukentechnologie en serveerkunde. Ben je al aan het watertanden? Schrijf je dan snel in en wie weet open jij binnenkort wel een sfeervol restaurant!

Goed eten is de basis van ware gelukzaligheid.

Auguste Escoffier
do you want...
  • Professioneel aan de slag gaan als gepassioneerd kok in een restaurant, of je eigen zaak openen
  • Alles leren over verse ingrediënten, hoe je ze uitzoekt en overheerlijk klaarmaakt
  • Deskundig kunnen pocheren, bakken, braden, grillen, koken, stoven, roken, pekelen,... noem maar op
  • Van jouw hobby je beroep maken
  • Op je eigen tempo studeren, waar en wanneer je maar wilt
Kok-Restauranthouder
Professional training
De Ondernemersschool NHOC
Guided home study
3-6 months on average
Diploma

€657

Program Kok-Restauranthouder
Thuisstudie Eigen restaurant starten
Course content
  • Starten met je eigen zaak
  • Keukentechnologie
  • Warenkennis
  • Serveerkunde
  • Drankenkennis
  • Sociaal en fiscaal recht
  • Keukenuitrusting en apparatuur
Thuisstudie Eigen restaurant starten
Competences and skills
  • Je eigen restaurant of eethuis starten
  • Gerechten koken
  • Gerechten serveren
  • Gasten adviseren over drank
  • Op de juiste manier omgaan met de apparaten in de keuken
Thuisstudie Eigen restaurant starten
Opportunities for the future
  • Werken als zelfstandig kok
  • Werken als kok in loondienst
  • Geven van workshops

Starting dates group course Kok-Restauranthouder

Study method Location Lesson First lesson Last lesson Hours
At home Wherever you want Your own schedule Whenever you want Your own choice Your own schedule
1 - 1 of 1
Teachers Kok-Restauranthouder

Practical info

Study trajectory

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Financial info

Kok-Restauranthouder
Professional training
De Ondernemersschool NHOC
Guided home study
3-6 months on average
Diploma

€657

Subscribe for your course and start your new career today Kok-Restauranthouder. Choose quality. Choose a course with De Ondernemersschool NHOC.

Pay for your Kok-Restauranthouder course in 5 parts

Would you like to spread the cost over the duration of your study period? That's possible through the payment schedule below!

parts
€180 When subscribing
€132.39 Within 1 month after registration
€132.39 Within 2 months after registration
€132.39 Within 3 months after registration
€132.39 Within 4 months after registration

If you choose to pay in 5 installments, an 8% surcharge will be applied. For this course, you will then pay €709.56 instead of €657. So, you save €52.56 when you pay the full amount at once.

(Choose installment payments in step 3)
betaling_termijnen_500px.jpg

Nice to know about your education Kok-Restauranthouder

That's why you choose De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Download the eCampus App
Study when and where you want.
Online professional guidance.
Unlimited exam attempts.

Recent blogs

Reviews

VAN ’T ZAND, H.
VAN ’T ZAND, H.

Dankzij deze thuiscursus kan ik eindelijk mijn droom waarmaken en aan de slag in mijn eigen restaurant! Ik ben dolenthousiast!

ANDRE, A.
ANDRE, A.

In ons Eethuis Zuiderzand leiden wij jongeren op via een leer-werkplek met de thuisstudie Kok/Restauranthouder van NHBO. Deze studie is zeer gestructureerd van opzet en sluit inhoudelijk naadloos aan op wat wij de praktijk willen oefenen. Zo houden wij meer tijd over voor het coachen. Ik ben zeer content met het lesmateriaal. Deze thuisstudie is een aanrader voor horeca-bedrijven!

Peter P.
Peter P.

Already proved to be very useful to grow professionally.

You may also be interested in