Allround kinderverzorger, cpProfessionWithFuture

Zou je graag met kinderen willen werken maar weet je nog niet welk beroep precies bij jou past? Leid jezelf dan breed op met deze allround thuisopleiding Kinderzorg en kom er vanzelf achter waar jouw talent ligt!
In vier modules ontdek je verschillende aspecten van het werk van een kinderverzorger. Zo leer je alles over de werkzaamheden van een kinderpsycholoog of -coach, een medewerker op de kinderopvang en een kinderhulpverlener in levensbedreigende situaties.
Om je kennis nog verder te verbreden kun je tot slot kiezen voor een extra module Kindervoedingsadviseur of Kinderyoga. Jij hebt straks eindeloos veel carrièremogelijkheden, want keuze en kansen zijn gegarandeerd!
cpWouldYou
 • Een beroep waarin je het liefst de hele dag met kinderen werkt
 • Alle facetten van de kinderzorg onder de loep nemen
 • Leren hoe je, behalve kinderen, ook ouders kunt coachen
 • Starten als zelfstandig kindercoach of in loondienst
 • Werken in de kinderopvang
Kinderzorg - Allround
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1806

cpProgram Kinderzorg - Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Kinderpsychologie - Inleiding
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Kinderpsychologie - Inleiding

Soms zeggen kinderen precies wat ze denken, maar op andere momenten is hun psyche een grote puzzel. Deze thuisstudie is er voor wie wil begrijpen wat er zoal omgaat in het veranderlijke en verwonderlijke kinderbrein.

De cursus neemt je mee door de ontwikkeling van het jonge kind en de vaardigheden die kinderen zich eigen moet maken. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan taalontwikkeling, opvoeding en identiteitsvorming. Je start vanaf de basis en hebt dus geen voorkennis nodig!

Wil je als ouder of leerkracht het gedrag van kinderen beter begrijpen? Of denk je aan een carrière als psycholoog, maar wil je eerst eens kijken of dit beroep bij jou past? Wat je reden ook is, jij krijgt in een mum van tijd heel veel kennis van de kinderpsychologie!

allroundModuleSavings

readMore
Kindercoaching
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Kindercoaching

Kinderen moeten tegenwoordig steeds vaker en sneller aan allerlei verwachtingen voldoen. Niet gek dus dat ze zich soms somber voelen of gestrest. De hulp van een kindercoach kan in zo’n geval wonderen doen.

In deze thuisstudie leert een ervaren coach jou alles over de cognitieve, sociale en morele ontwikkeling van het kind. Daarnaast maak je kennis met coaching in al zijn facetten. Zo kun jij straks aan de slag om families te helpen en kinderen in zichzelf te laten geloven.

Wil jij de nieuwe generatie helpen om gelukkig en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan? En zoek je een baan die jou veel voldoening zal geven? Dan is de opleiding Kindercoach jou op het lijf geschreven!

allroundModuleSavings

readMore
Kinderopvang starten - Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Kinderopvang starten - Basis

De wachtlijsten in de kinderopvang kunnen oplopen tot weken, maanden of zelfs jaren. Talloze ouders blijven zitten met een kind op schoot en de handen in het haar.

Omdat de vraag naar opvang blijft stijgen, is dit het ideale moment om zelf een kinderopvang te starten! In deze thuisstudie leer je daarom alles wat je moet weten om ouders gerust te stellen en bovenal elk kind de opvang en zorg te bieden die het verdient.

Na de opleiding kun jij zelfstandig een pedagogisch beleidsplan opstellen en ken je de regels over het werk met kinderen door en door. Deze opleiding is perfect om professioneel te starten als Kindercoach, of als voorkennis op de erkende overheidsopleiding om zelf een eigen kinderopvang te starten.

allroundModuleSavings

readMore
Eerste Hulp voor Kinderen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Eerste Hulp voor Kinderen

Ook al hoopt elke ouder dat het nooit gebeurt, soms komen kinderen onverhoopt terecht in levensgevaarlijke situaties. Of het nu een allergische reactie is, een ingeslikt voorwerp of een val van de fiets; soms kan snel handelen van levensbelang zijn.

Deze thuisstudie reikt je alle kennis aan die je in zo’n geval nodig hebt. Je leert bijvoorbeeld wat je moet doen in het geval van een vergiftiging en hoe je brandwonden behandelt, koortsstuipen herkent of een kind reanimeert.

Deze opleiding is een must voor wie met kinderen werkt en wie zelf kinderen heeft. Je weet nooit wanneer deze kennis van pas komt. Áls er dan iets gebeurt, kun jij in ieder geval direct en doeltreffend handelen!

allroundModuleSavings

readMore
Kinderyoga
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Kinderyoga

Van kinderen verwachten we veel: school, huiswerk, hobby's enzovoorts. Dan is vaak weinig tijd voor rust en dat is best overweldigend. Elk kind heeft af en toe een moment nodig waarop hij of zij gewoon zichzelf mag zijn. Oftewel: een moment voor yoga!

Kinderyoga is een combinatie van dans, beweging, spelletjes en visualisatie. Het verbetert de lenigheid, creativiteit en concentratie van kinderen op een luchtige en speelse wijze. Zo leer je ze binnen de kortste keren de krijger, de lotus en de zonnegroet aan!

Lijkt het jou leuk om kinderen bewegings- en ontspanningstechnieken aan te leren waardoor ze helemaal tot rust komen en steeds meer zelfvertrouwen krijgen? Schrijf je meteen in en word kinderyogadocent!

allroundModuleSavings

readMore
Kindervoedingsadviseur
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Kindervoedingsadviseur

Gezond eten is voor iedereen belangrijk, maar voor kinderen al helemaal. Zij kampen steeds vaker met overgewicht als gevolg van een voedingspatroon vol snelle suikers en een gebrek aan vitamines.

Als kindervoedingsadviseur help je ouders om samen met hun kind een gezond en gevarieerd eetpatroon te ontwikkelen. Je stelt voedingsschema’s op voor baby’s tot pubers, weet alles van de verschillende allergieën en maakt van elke maaltijd een feestje.

Leer kinderen dat gezond eten juist lekker is en geef ze een eetpatroon mee waar ze een leven lang iets aan hebben!

allroundModuleSavings

readMore
Allround Kinderzorg thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Kinderen en ouders coachen
 • Kinderopvang
 • Kinderpsycholoog
Allround Kinderzorg thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig kindercoach of in loondienst
 • Werken in de kinderopvang
 • Werken als oppas

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Kinderzorg - Allround
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1806

cpStartNewCarreer Kinderzorg - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€375.12 partPayStep
€375.12 partPayStep
€375.12 partPayStep
€375.12 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Kinderzorg - Allround

cpWhyChooseCompany De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Mats
Mats

  Ik geef yogales aan volwassenen, maar het leek me ook leuk om ook aan kinderen yogales te gaan geven. Omdat dit toch een andere aanpak vraagt, heb ik deze cursus gevolgd. Binnenkort start in met mijn eerste lessen aan kinderen!

DROOGJES, D.
DROOGJES, D.

Deze opleiding is gewoonweg onmisbaar voor iedereen die met regelmatig met kinderen werkt of zelf kinderen heeft!

IN ’T GROEN, G.
IN ’T GROEN, G.

Deze cursus zou iedereen gevolgd moeten hebben. De docent verduidelijkt alles heel uitgebreid wanneer je even niet mee bent.

interestsCarouselHeader