//

Bijna iedereen die zich in fotografie specialiseert, krijgt ooit wel eens de vraag om de huwelijksfoto’s van een vriend of kennis te nemen... En dat kan het begin zijn van een mooie carrière! Gewapend met camera en lenzen, je eigen stijl van fotograferen, geef je beeld aan een bijzonder gebeuren. Creativiteit van het eerste tot het laatste moment. Alleen jij kiest de juiste hoek, de lichtinval, of je bijflitst of niet, welke lens je gebruikt enzovoort.

Jouw creativiteit kan echter alleen vorm krijgen met een diepgaande, technische ondersteuning. Daarom bouw je in deze studie verder op de technische kennis die je al hebt verworven. Ook analyseer je de taak van de huwelijksfotograaf. Deze cursus staat daarnaast boordevol praktische tips over hoe je bepaalde situaties aanpakt en hoe je je het best kan organiseren om je opdracht vlekkeloos te laten verlopen. Ook bij de presentatie van het fotoalbum sta je uitgebreid stil.

Til jij jouw kennis van de fotografie naar een hoger niveau? Wil jij verder met je creativiteit en anderen gelukkig maken met jouw foto's van hun mooiste momenten? Schrijf je dan in voor onze thuisstudie Huwelijksfotografie.

Huwelijksfotografie
  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • cpEducationTypeProfessional