Fotograaf, cpProfessionWithFuture

Wil je met één foto een heel verhaal vertellen? Een verhaal wat indruk maakt, laat begrijpen, ontroert en haarscherp is? Kortom, waaraan alles klopt? Wil je daarom gewoon heel veel te weten komen over het maken van foto’s? Met dit uitgebreide allround studietraject krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je met de juiste techniek die ene foto op het juiste moment maakt.

Kwam je tot nu toe nog weg met aanrommelen? Straks weet je precies waar je mee bezig bent en beheers je fototechnieken zoals belichting, sluitertijd en witbalans. Daarbij weet je wat de perfecte composities zijn om een goede foto te maken. Je zoomt in op de karakteristieken van portretfotografie en het maken van sfeervolle natuur- en huwelijksfoto’s. Jouw mooie shots creatief bewerken? Je gaat ze professioneel in the picture zetten met Photoshop.

cpWouldYou
 • Van jouw hobby je beroep maken
 • Verschillende modules volgen: Fotografie(basis), Portretfotografie, Huwelijksfotografie, Landschapsfotografie en Photoshop
 • Leren hoe je fotografie kunt toepassen op verschillende genres
 • Weten hoe je correct gebruik maakt van de camera-instellingen
 • Je eigen fotostudio beginnen of hobbymatig de mooiste foto's maken
Fotografie - Allround
 • cpEducationTypeProfessional
 • De Ondernemersschool NHOC
 • cpCourseTypeHome
 • 12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
 • cpAllroundCourse
 • cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma
 • €1526
 • payInTerms
cpProgram Fotografie - Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Fotografie - Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Fotografie - Basis

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met je spiegelreflexcamera? Maak je al mooie foto’s maar ontbreekt de professionele touch? Wil je de auto-functie niet langer de instellingen laten bepalen? Ga zelf aan de slag voor de allermooiste foto’s!

Alle knoppen, wieltjes en accessoires weet je straks te gebruiken. Je zet witbalans, sluitertijd, focus en ISO in om je creativiteit perfect uit de verf te laten komen. Techniek en gevoel voor compositie komen aan bod. Je past je nieuwbakken creatieve technieken toe bij het maken van sprekende portretten, natuurfoto’s en boeiende reportages.

Wat maakt een foto zo sprekend dat je ernaar blijft kijken? Aan het einde van de studie bekijk jij de wereld zoals een echte fotograaf!

allroundModuleSavings

readMore
Portretfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Portretfotografie

Zie jij de uniekheid van ieder mens en wil jij die eigenheid kunnen overbrengen op beeld?

Portretten zijn een aparte tak van sport, je mag dichtbij komen en gaat op zoek naar het vastleggen van emotie. Hoe zorg je ervoor dat mensen op hun gemak zijn voor je camera? Hoe zet je familieleden op de gevoelige plaat? En beroemdheden? Je leert reportagefoto’s maken en sporters in beweging scherp vastleggen.

Hoe fotografeer je in een studio? Je krijgt inzicht in flitsapparatuur en lichtmeters en gaat experimenteren met verschillende lichtopstellingen, zoals driehoekbelichting en beauty light. Je maakt als resultaat je eerste studioportret. Mensen vinden zichzelf er vaak stom uitzien op foto’s. Jouw missie? Geportretteerden er op hun mooist uit laten zien.

allroundModuleSavings

readMore
Huwelijksfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Huwelijksfotografie

Bijna iedereen die zich in fotografie specialiseert, krijgt ooit wel eens de vraag om de huwelijksfoto’s van een vriend of kennis te nemen. Misschien is dat wel het begin van een mooie carrière! Gewapend met camera en lenzen fotografeer jij deze bijzondere gebeurtenis geheel in eigen stijl! Creativiteit van het eerste tot het laatste moment. Alleen jij kiest de juiste hoek, de lichtinval, of je een flitser gebruikt en welke lens je op je camera zet.

Jouw creativiteit krijgt echter alleen vorm met een diepgaande, technische kennis. Daarom bouw je in deze studie verder op je bestaande technische kennis en vaardigheden. Ook analyseer je de taak van de huwelijksfotograaf. Deze opleiding staat daarnaast boordevol praktische tips over hoe je bepaalde situaties aanpakt om je opdracht vlekkeloos laat verlopen. Ook bij de presentatie van het fotoalbum sta je uitgebreid stil.

Til jij jouw kennis van de fotografie naar een hoger niveau? Wil jij verder met je creativiteit en anderen gelukkig maken met jouw foto's van hun mooiste momenten? Schrijf je dan in voor onze thuisstudie Huwelijksfotografie.

allroundModuleSavings

readMore
Landschapsfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Landschapsfotografie

Ben jij dol op fotografie én op de buitenlucht? Dan heb je met deze thuisstudie het beste van twee werelden. Om te oefenen en opdrachten te maken zul je namelijk met je fotocamera op pad moeten. Je leert de wereld met haar landschappen op de mooiste manieren vast te leggen.

Optimaal gebruik maken van de omgeving en natuurlicht? Het afstellen zal je straks gemakkelijk afgaan. De opleiding is geschikt voor de pro én de hobbyist, want overal zijn mooie plekken te ontdekken en is ‘het gewone’ op een bijzondere manier te fotograferen.

Schrijf je snel in en verbaas straks je vrienden en familie met de prachtigste foto’s van vakanties, wandelingen, dierentuinen, een middagje in het park… om maar wat te noemen.

allroundModuleSavings

readMore
Photoshop
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Photoshop

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Photoshop? Spetteren jouw plaatjes al op Insta maar ontbreekt de professionele touch? Of wil je eindelijk iets moois doen met de vergeten foto’s op je laptop? Ga met Adobe Photoshop aan de slag en creëer foto’s waar je naar blijft kijken.

Wil je weten hoe je met een pipetje kleur opzuigt? Met meerdere lagen werken? Met gemak gummetje, penseel en potlood gebruiken? Je leert Photoshop door en door kennen. Al het gereedschap ga je langs en je kunt straks technieken zoals fotoretouche toepassen.

Met je nieuwe graphic kennis kun je werken met een van de meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma’s ter wereld!

allroundModuleSavings

readMore
Allround fotografie thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Je kunt alle camera-instellingen blindelings vinden
 • Je weet het effect van licht en compositie op een foto
 • Je kunt fotografie toepassen op verschillende stijlen
 • Foto's perfectioneren door ze te bewerken
Allround fotografie thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Een carrière als pers- reis- huwelijk- natuur- of portretfotograaf
 • Je eigen fotostudio beginnen
 • Als hobbyfotograaf de mooiste foto's maken
 • Fotograaf in dienst bij een fotostudio of reclamebureau
 • Als freelancer of kunstenaar voor verschillende opdrachtgevers werken
cpTeachers Fotografie - Allround

cpPracticalInfo

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1526.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Fotografie - Allround
 • cpEducationTypeProfessional
 • De Ondernemersschool NHOC
 • cpCourseTypeHome
 • 12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
 • cpAllroundCourse
 • cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma
 • €1526
 • payInTerms

cpStartNewCarreer Fotografie - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360cpOnSubscribe
€322.02 partPayStep
€322.02 partPayStep
€322.02 partPayStep
€322.02 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Fotografie - Allround

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Fleur
Fleur

Dit was een superinteressante cursus boordevol voorbeelden. De docent was altijd bereid mijn vragen te beantwoorden! Ook vond ik het erg prettig om op mijn eigen tempo te studeren.

VAN DER ZANDE, G.
VAN DER ZANDE, G.

Jullie hebben fijne medewerksters!

TER HEUVEL, R.
TER HEUVEL, R.

Door regelmatige feedback van de docent ben ik landschapsfotografie letterlijk in een nieuw daglicht gaan zien.

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0