Een cafetaria runnen houdt meer in dan friet in een bakje scheppen en de mayo erop kieperen. Een succesvolle cafetaria vraagt om vakkennis, klantvriendelijkheid en ondernemingslust. Met deze opleiding word je op weg geholpen om de allerbeste foodtruck of friettent op te bouwen.
Aardappels zijn je grondstof, dus daar moet je alles vanaf weten. Bovendien is elk frituurvet anders, dus is het belangrijk dat je kennis over olie altijd up-to-date is. Je gaat diverse heerlijke sauzen zelf maken, zodat de klant ook in jouw cafetaria genoeg keus heeft. Overal waar eten wordt bereid is hygiëne belangrijk. Je leert dus ook hoe je alles spic en span maakt én houdt. Tenslotte komen zaken zoals administratie, wettelijke eisen, brandpreventie, klantenbinding en marketing aan bod.
cpStartNewCarreer Eigen cafetaria starten. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.
partPayInfoWithSchema
€180 | cpOnSubscribe |
€71.91 | partPayStep |
€71.91 | partPayStep |
€71.91 | partPayStep |
€71.91 | partPayStep |
partPaySavings
cpT1Testimonial
cpT2Testimonial
cpT3Testimonial
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-