Business manager, cpProfessionWithFuture

Wil jij bedrijven mee helpen groeien? Belangrijke kansen leren herkennen om zo je bedrijf winstgevend te maken? Genieten van talrijke exclusieve voordelen zoals bonussen, veel verantwoordelijkheid en vooral vrijheid?

Een bekwaam business manager heeft een grondig inzicht nodig in de manier waarop bedrijven opereren. Deze kennis verwerf je allemaal in de allround thuiscursus Business Management. In 7 modules leer je alle knepen van het vak om als professioneel business manager aan de slag te gaan!

Na deze opleiding zijn je toekomstmogelijkheden talrijk. Zo kan je terecht in de financiële sector, maar ook bij multinationals of NGO's. Uiteraard vormt deze opleiding de perfecte voorbereiding om te starten als zelfstandig ondernemer!

cpWouldYou
 • Bijdragen aan de positieve ontwikkeling van bedrijven
 • Een beroep met verschillende exclusieve voordelen zoals bonussen, veel verantwoordelijkheid en vooral vrijheid
 • Alles weten over basiskennis-, project-, time- en financieel management
 • Verschillende gesprekstechnieken onder de knie krijgen
 • Een carrière als allround manager in loondienst
Business Management - Allround
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€2086

cpProgram Business Management - Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Management Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Management Basis

Ga jij leiding geven binnen een organisatie of ben je al manager en wil je je ontwikkelen in bepaalde basisvaardigheden? Dan zit je goed met deze thuisstudie Management (Basis)!

Als manager heb je een goede dosis zelfkennis nodig. Je moet immers niet alleen de sterktes en zwaktes van je collega’s kennen, maar ook die van jezelf. De opleiding start daarom met een analyse van de kenmerken van een succesvolle leider en een persoonlijkheidsanalyse. Zo kun je straks het beste van jezelf als manager naar boven halen.

Vervolgens verleg je de focus naar verschillende soorten teams en individuele werknemers. Je ontdekt allerlei managementtechnieken en gaat inzien welke wanneer werken. Ook conflictbemiddeling, communicatiestijlen en motivatietechnieken komen uitgebreid aan bod.

Alles om van jou een verantwoorde, efficiënte, georganiseerde én sympathieke teamleider, manager of coach te maken!

allroundModuleSavings

readMore
Projectmanagement
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Projectmanagement

Elke organisatie streeft naar succes. Gedreven projectmanagers zijn daarbij onmisbaar! Zij plannen, organiseren, begeleiden en evalueren vele verschillende projecten en leiden alles van A tot Z in goede banen.

Wil jij ontdekken hoe je van elk project een succes maakt? Een bedrijf helpen op doeltreffende wijze targets te halen en het tot de top te schoppen? Je leert het in deze thuisstudie Projectmanagement!

Ga aan de slag met jouw organisatorisch en leidinggevend talent en leer hoe je steeds opnieuw optimaal inspeelt op veranderingen uit de omgeving. Zelfs met weinig tijd of een klein budget fix jij straks de beste resultaten!

allroundModuleSavings

readMore
Gesprekstechnieken
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Gesprekstechnieken

Hoe geef je goede feedback? Hoe leer je om eens ‘nee’ te zeggen? En wat moet je doen om conflicten te vermijden?

Praten is niet moeilijk, gesprekken voeren wel. Bij heldere en doeltreffende communicatie komt veel meer kijken dan alleen woorden en zinnen. Misverstanden en conflicten liggen al snel op de loer, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Tijdens deze thuisstudie ga je communicatief steeds sterker in je schoenen staan. Daardoor ben jij straks een ster in solliciteren, los je conflicten binnen no time op of voer je vloeiende verkoopgesprekken. Jij weet hoe je jezelf moet presenteren in elke situatie en dat leidt tot uitzonderlijke prestaties, zowel privé als professioneel.

allroundModuleSavings

readMore
Timemanagement
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Timemanagement

Heb je het gevoel dat je dag standaard te weinig uren telt en je nooit fatsoenlijk je werk afkrijgt? Stroomt je mailbox over en staat je telefoon geen seconde stil? Dan is het hoog tijd voor een thuisstudie Timemanagement!

In deze opleiding leer je jouw eigen tijd en die van anderen steeds efficiënter indelen. Je maakt kennis met handige technieken waardoor je straks geen moeite meer hebt met prioriteiten stellen en ‘nee’ zeggen. Ook leer je perfect omgaan met onverwachte situaties en stress. Dankzij jouw strakke planning houd je vanaf nu zelfs tijd over!

Jouw opgedane kennis kun je vervolgens overbrengen op anderen. Help jij de werkdruk in je omgeving verminderen en een ontspannen werksfeer creëren? Word timemanagementcoach!

allroundModuleSavings

readMore
Financieel Management
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Financieel Management

Is jouw wiskundig brein toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een held met cijfers en wil je leren hoe je een bedrijf financieel gezond kunt houden? Dan schuilt er in jou misschien wel een financieel manager. Stoom jezelf met de thuisstudie Financieel Management klaar voor de volgende stap in jouw carrière.

Tijdens de cursus krijg je begeleiding van een ervaren financieel manager, die je de ins en outs van het vak zal bijbrengen. Zo leer je onder andere om een financieel plan op te stellen en jouw verantwoordelijkheid te nemen over de geldstromen binnen een bedrijf. Voor je het weet ben je klaar om op te klimmen naar een hogere functie of om zelf een onderneming te starten.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Neem dan het heft in eigen handen en schrijf je in voor de cursus!

allroundModuleSavings

readMore
Praktisch Leidinggeven
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Praktisch Leidinggeven

Heb je net promotie gekregen, maar weet je nog niet zo goed hoe je een team moet aansturen? Of geef je al leiding en zou je graag willen groeien in je werk? In beide gevallen is de opleiding Praktisch Leidinggeven voor jou de juiste keuze!

In deze thuisstudie ontwikkel je stap voor stap jouw leidinggevende capaciteiten, aan de hand van allerlei praktische inzichten, methodes en technieken. De docent heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en geeft jou tientallen tips mee uit de praktijk.

Ontwikkel jezelf als leider, vergroot je zelfvertrouwen en help je bedrijf, je medewerkers én jezelf in no time hogerop!

allroundModuleSavings

readMore
Change Management
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Change Management

Ben jij niet bang voor een verandering? Vind jij het interessant om te werken in een omgeving die constant in beweging is? Lijkt het jou een uitdaging om veranderingstrajecten in goede banen te leiden? Dan is deze thuisstudie Change Management ideaal voor jou!

Je gaat mensen in alle lagen van de organisatie helpen om te gaan met de verandering. Je ontdekt uit welke fasen zo’n verandertraject bestaat en hoe je alle neuzen in dezelfde richting krijgt. Je leert hoe de je de verandering tot een succes maakt en houdt daarbij rekening met zaken als communicatie en budget.

Ben jij die rots in de branding die als eerste een vernieuwing toepast? Jij loodst het team er doorheen!

allroundModuleSavings

readMore
Allround Business Management thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Basiskennis Management
 • Project Management
 • Gesprekstechnieken
 • Time Management
 • Financieel Management
Allround Business Management thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Leidinggeven in eigen bedrijf
 • Manager in loondienst
 • Zelfstandig business coach

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Business Management - Allround
cpEducationTypeProfessional
De Ondernemersschool NHOC
cpCourseTypeHome
12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€2086

cpStartNewCarreer Business Management - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€540 cpOnSubscribe
€428.22 partPayStep
€428.22 partPayStep
€428.22 partPayStep
€428.22 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Business Management - Allround

cpWhyChooseCompany De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Mina
Mina

Nuttige lesmaterialen, goede docent, professioneel methode

Lobke H.
Lobke H.

De cursus ''Praktisch leidinggeven'' is zowel goed bruikbaar voor de beginnende leidinggevende als voor een leidingevende die op zoek is naar een stukje herkenning, bewust wording en update van zijn/haar kennis. Het is een toegankelijke basiscursus, fijn dat het lesmateriaal door de docent zelf geschreven is. Als je er naar op zoek bent en doorvraagt heb je snel diepgang en kan je veel uit de feedback van de docent halen. Een aanrader!

Lobke Bijman
Lobke Bijman

De cursus ''Praktisch leidinggeven'' is zowel goed bruikbaar voor de beginnende leidinggevende als voor een leidingevende die op zoek is naar een stukje herkenning, bewust wording en update van zijn/haar kennis. Het is een toegankelijke basiscursus, fijn dat het lesmateriaal door de docent zelf geschreven is. Als je er naar op zoek bent en doorvraagt heb je snel diepgang en kan je veel uit de feedback van de docent halen. Een aanrader!

interestsCarouselHeader