Short overview
Professional training
De Ondernemersschool NHOC
Guided home study
3-6 months on average
Diploma

€335

Subscribe Brochure Chapter
Program Taarten Maken
Thuisstudie Taarten Maken
Course content
  • Alle ingrediënten om een taart te bakken
  • Waarvoor zorgen de ingrediënten in het proces
  • Alle taartsoorten en een immense waaier aan recepten
  • Taart frostings
  • cakedesigns en taartversieringen
  • hygiëne en richtlijnen voor een verzorgde bakplaats
Thuisstudie Taarten Maken
Competences and skills
  • Taarten bakken én prachtig decoreren
  • Chocolade temperen kent geen geheimen voor je
  • Met verstand van zaken smaken en kleuren in je taarten incorporeren
  • Marsepein, suikerpasta en andere frostings maken? Jij kent er alles van!
Opportunities for the future
  • Taartenbakker
  • Bakker
  • Patissier
  • Medewerker in een bakkerij

Starting dates group course Taarten Maken

Study method:

At home

Location:

Wherever you want

First lesson:

Whenever you want

Last lesson:

Your own choice

Hours:

Your own schedule

subscribe-card
1 - 1 of 1
Teachers Taarten Maken

Practical info

Study trajectory

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Financial info

Nice to know about your education Taarten Maken

That's why you choose De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Download the eCampus App
Study when and where you want.
Online professional guidance.
Unlimited exam attempts.

Reviews

FLANG, J
FLANG, J

Ik heb een eigen patisserie geopend en wilde meer weten over de ingrediënten en hoe deze te gebruiken. Bij deze cursus komt dat allemaal aanbod!

SLOEP. L
SLOEP. L

Een heerlijke bezigheid op zondag was altijd al taarten bakken. Dankzij deze cursus zet ik nu elke zondag een nieuwe taart op tafel. De cursus is creatief en praktijkgericht!

Peter P.
Peter P.

Already proved to be very useful to grow professionally.

You may also be interested in