Een cafetaria runnen houdt meer in dan friet in een bakje scheppen en de mayo erop kieperen. Een succesvolle cafetaria vraagt om vakkennis, klantvriendelijkheid en ondernemingslust. Met deze opleiding word je op weg geholpen om de allerbeste foodtruck of friettent op te bouwen.
Aardappels zijn je grondstof, dus daar moet je alles vanaf weten. Bovendien is elk frituurvet anders, dus is het belangrijk dat je kennis over olie altijd up-to-date is. Je gaat diverse heerlijke sauzen zelf maken, zodat de klant ook in jouw cafetaria genoeg keus heeft. Overal waar eten wordt bereid is hygiëne belangrijk. Je leert dus ook hoe je alles spic en span maakt én houdt. Tenslotte komen zaken zoals administratie, wettelijke eisen, brandpreventie, klantenbinding en marketing aan bod.
ccpJoinOurTeamInfo
ccpTeachesCourse
Kapper
ccpTeachesCourse
Management Assistant
ccpTeachesCourse
Stukadoor
De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-