Eigen cafetaria starten

  • cpCertificationDiploma
  • cpHomeCourseType
  • 3-6 months
  • De Ondernemersschool NHOC
433.00

Cafetariahouder, cpProfessionWithFuture

Een cafetaria runnen houdt meer in dan friet in een bakje scheppen en de mayo erop kieperen. Een succesvolle cafetaria vraagt om vakkennis, klantvriendelijkheid en ondernemingslust. Met deze opleiding word je op weg geholpen om de allerbeste foodtruck of friettent op te bouwen.

Aardappels zijn je grondstof, dus daar moet je alles vanaf weten. Bovendien is elk frituurvet anders, dus is het belangrijk dat je kennis over olie altijd up-to-date is. Je gaat diverse heerlijke sauzen zelf maken, zodat de klant ook in jouw cafetaria genoeg keus heeft. Overal waar eten wordt bereid is hygiëne belangrijk. Je leert dus ook hoe je alles spic en span maakt én houdt. Tenslotte komen zaken zoals administratie, wettelijke eisen, brandpreventie, klantenbinding en marketing aan bod.

cpWouldYou
  • De beste friet, broodjes en snacks leren bereiden?
  • Je eigen cafetaria of foodtruck beginnen?
  • Alles leren over frituurolie en verschillende soorten friteuses?
  • Van je cafetaria een winstgevend bedrijf maken?
Eigen cafetaria starten
  • cpCertificationDiploma
  • cpHomeCourseType
  • 3-6 months
  • 433.00
cpProgram Eigen cafetaria starten
snackbar beginnen opleidingen frites frituur bakken snackbar beginnen frikandelondernemersschool thuisstudie cursus frituur cafetaria snacken
cpCourseContent
  • Warenkennis en grondstoffen
  • Frituuroliën- en vetten
  • De correcte baktemperatuur
  • Soorten friteuses
  • Bijproducten, snacks en sauzen
  • Een professionele infrastructuur
  • Het inrichten van de afwasruimte
  • Wettelijke toepassingen
  • Hygiëne van de cafetaria
  • Brandpreventie
  • Psychologische aspecten van het beroep
  • Je onderneming promoten via marketing
  • Je toekomstmogelijkheden als cafetariahouder
snackbar beginnen opleidingen frites frituur bakken snackbar beginnen frikandelondernemersschool thuisstudie cursus frituur cafetaria snacken
cpSkillsAndSkills
  • Je weet hoe je een bedrijfsplan maakt
  • Je snapt wat er komt kijken bij het beginnen van een cafetaria
  • Heerlijke bijproducten, zoals snacks en sauzen klaarmaken
  • Je hebt kennis van de juiste inrichting, brandpreventie en promotie van je bedrijf
snackbar beginnen opleidingen frites frituur bakken snackbar beginnen frikandelondernemersschool thuisstudie cursus frituur cafetaria snacken
cpFutureOpportunities
  • Eigenaar van een cafetaria of andere horecagelegenheid

ccpJoinOurTeamHeader

ccpJoinOurTeamInfo

Froukje De Vries Froukje De Vries

ccpTeachesCourse
Kapper

Deze cursus is ontwikkeld door Froukje Koeckhoven–de Vries. "Ik ben...

Hilde Mortelmans Hilde Mortelmans

ccpTeachesCourse
Management Assistant

Freelance secretaresse Hilde Mortelmans is docent...

Hans Van Winckel Hans Van Winckel

ccpTeachesCourse
Stukadoor

Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).

ccpRecognitionPartOne
ccpRecognitionPartTwo

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0