Vijf diploma's waarmee je in elke sector scoort

31/10/2022 Robert de Bruijn

Ben jij op zoek naar baanzekerheid? Zorg dan dat jouw cv opvalt in de massa. Dat doe je door je kennis en vaardigheden uit te breiden aan de hand van praktijkgerichte opleidingen. Lees snel verder en ontdek welke diploma’s in elke sector van pas komen!
 

Boekhouden

Wil jij je inkomsten en uitgaven efficiënt beheren? Ga dan voor een opleiding Boekhouden. Zo krijg je een helder beeld van je eigen financiën en ben je beter in staat om gerichte vragen te stellen aan je boekhouder. Of je nu zelfstandig ondernemer of werknemer in loondienst bent, financieel inzicht komt altijd van pas! Ben je al op de hoogte van de basisprincipes van boekhouden? Ook dan hebben we een passende vervolgopleiding voor jou!
 

Kinderzorg

Omgaan met- en zorgen voor kinderen is een zeer gewild beroep, bijvoorbeeld in de kinderopvang of pedagogiek. Als leidster van een kinderopvang, pedagogisch medewerker of kinderoppas ben jij de persoon waar veel ouders naar op zoek zijn! Met de opleiding Kinderzorg Allround heb jij het complete pakket, vertaald in een diploma waar je de rest van je leven profijt van hebt.
 

Digital Marketing

Social media is overal aanwezig. Als professional is het dan ook belangrijk om je producten of diensten online in de spotlights te zetten. Enkel zo krijg je meer naamsbekendheid en een hogere omzet. Met deze opleiding E-Marketing groei je dan ook uit tot een volwaardige online marketeer die de clicks, likes en conversies van elk bedrijf de hoogte in laat schieten!
 

Jobcoach

Productiviteit en plezier in je werk gaan hand in hand. Vaak is het ook een voorwaarde om als team of individu op efficiënte wijze doelen te behalen. Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met het werk waar jij, maar ook anderen gelukkiger van worden. Als aanstormend Jobcoach leer jij snel hoe de dynamische arbeidsmarkt in elkaar zit!
 

Manager

Deze sociale opleiding is perfect voor iedereen die aan de slag gaat om de bedrijfscultuur, het teamgevoel en crisismanagement op de werkvloer te verbeteren. Als manager met sterke communicatieve skills word jij de onmisbare schakel in elk bedrijf. Je hoeft alleen nog maar een organisatie te kiezen... Of dat van jezelf. Zo helpen je visie, positieve mindset en mensenkennis je bij de uitbreiding van je eigen onderneming.


relatedBlogs

Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts.

Interessante sectoren in uitdagende tijden

Misvattingen over balanslezen


previousLabel

Succesverhaal: interview met oud-student Medisch Secretariaat Lydia Renard

nextLabel

Zet elke woning in de spotlights met de opleiding Vastgoedstyling

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

blogTags


DiplomaCertificaatBoekhoudenCvBoekhouden basisEHBODigitale marketingProductiviteitCoachProductiviteitscoachHRManagerHR-manager

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0