To teach is to touch lives – Christophe Goidts, hoofddocent Management, over volwassenenonderwijs

11/08/2022 Robert de Bruijn

Gedreven docenten maken écht het verschil. De juiste ondersteuning zorgt namelijk voor een snellere verwerking van de leerstof, wat de motivatie van de student uiteraard sterk bevordert. Deze maand zetten we docent Christophe Goidts (35) in de spotlight. Als hoofddocent van onze verschillende communicatie- en managementopleidingen helpt hij jaarlijks tientallen studenten op weg om hun diploma te behalen.
 
“In het dagelijkse leven ben ik zelfstandig organisatieadviseur en geef ik les aan hogescholen in Vlaanderen en Nederland. Daarnaast zet ik me met veel plezier in het volwassenenonderwijs in. Wat ik zo fijn vind aan het lesgeven bij de Ondernemersschool is dat ik gemotiveerde mensen help die een duidelijke belangstelling hebben voor een bepaald studiegebied. Ik bied hen individuele ondersteuning aan die hen helpt om de nodige kennis te verwerven."
 
“Naar mijn persoonlijke mening hebben thuisstudies sowieso een echte meerwaarde. Studenten krijgen namelijk de kans om precies die onderwerpen die hen het meest interesseren te bestuderen en zich zo te specialiseren in het vakgebied van hun keuze en studeren waar en wanneer ze dat zelf willen. Je bent nergens aan gebonden: je kiest zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang je over een studie doet. Iemand die liever ’s avonds een boek openslaat dan overdag is bijvoorbeeld productiever op die momenten wat het resultaat uiteraard bevordert.”
 
“Zelf heb ik een specifieke stijl van lesgeven. Een theoretische basis is voor mij essentieel om een structuur te hebben van waaruit je naar de praktijk kijkt. In een wereld die alsmaar sneller verandert is het van groot belang om jezelf continu bij te scholen. Door te leren ontwikkel je nieuwe vaardigheden en doe je extra kennis op. Investeren in jezelf levert zo ontzettend veel op, dus bekijk dit dan ook op een positieve manier. Het heeft alleen maar voordelen!”
 


relatedBlogs

10 tips voor leiders in een crisis

Een online business starten: wat je moet weten

Zo word je een echte saleskoning(in)!previousLabel

Start een carrière in de IT-sector!

nextLabel

Interessante sectoren in uitdagende tijden

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

relatedCourses


Brand Management

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Brand Management.

Change Management

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Change Management.

Communicatie Medewerker

Kies voor de cursus Communicatie Medewerker en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

Crisis Management

Start vandaag met de thuisstudie Crisis Management en maak werk van je passie!

E-Marketing

Schrijf je in voor de cursus E-Marketing en leer alles wat je wil weten!

studyCategories


Management & Bedrijfsvoering

blogTags


ManagementCommunicatieMarketingBlogNieuwsBrand managementChange managementCommunicatiemanagementCrisis managementE-marketingTime managementStrategisch management

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0