Een opleiding volgen bij NHOC? Zij zijn enthousiast!

07/08/2019 Robert de Bruijn

Nathalie kon dezelfde week nog starten

“Ik werk als gastvrouw in een restaurant in hartje Amsterdam. Er komen prachtige gerechten uit de keuken, die ik met trots aan onze gasten serveer. Ik kreeg steeds vaker de vraag om een bijpassende wijn te adviseren en ik merkte dat ik hier echt te weinig kennis van had. Ik wist het laatste plekje te bemachtigen van de opleiding tot sommelier bij NHOC die diezelfde week nog zou starten. Na 8 lessen van 3 uur en heel veel wijnproefsessies later heb ik ondertussen mijn eigen wijnkaart samen kunnen stellen.”

 
 

Dave ging de grens over

“Een half jaar geleden verloor ik mijn baan, waarna ik mezelf voor een flinke tijd ‘in-between-jobs’ bevond. Het perfecte moment om eindelijk eens die cursus Spaans te gaan volgen die al jaren op mijn lijstje stond. Ik heb verschillende aanbieders vergeleken maar de startdata van de meeste cursussen lagen te ver weg. NHOC wees mij erop dat ik mijn gewilde cursus ook bij hun Belgische vestiging in Antwerpen zou kunnen volgen, die begon daar een maand eerder. Met slechts een half uurtje reistijd kon ik net over de grens terecht op een moment dat mij het beste uitkwam. Estoy muy feliz!

 
 

Jos heeft de smaak te pakken

“Ik kom uit de verzekeringswereld. In mijn vrije tijd fotografeer ik al 5 jaar met veel plezier en ik wilde graag mijn skills bijspijkeren. Bij NHOC volgde ik de cursus Fotografie (Allround) die mij zo goed beviel dat ik besloot te kijken of ik een aansluitende cursus kon volgen. En of dat kon! Ondertussen ben ik al flink wat afgeronde vervolgcursussen verder. Ik weet nu hoe ik prachtige portretten kan schieten en hoe ik mijn foto’s kan bewerken in Photoshop en Lightroom. De volgende cursus op het lijstje is Landschapsfotografie!

 
 

Pepijn pendelt met plezier

“Voor mijn werk bevind ik mij meerdere dagen per week in de regio Utrecht. Zelf woon ik in Arnhem. Mijn werktijden zijn onregelmatig en onvoorspelbaar. Dit maakte het voor mij de afgelopen jaren lastig om mij vast te leggen voor het volgen van een opleiding naast mijn werk. NHOC kwam mij tegemoet en bood mij de mogelijkheid om de cursus die ik graag wilde volgen (SEA Specialist – Google AdWords) op meerdere plekken te volgen. Dit is voor mij echt een uitkomst gebleken. Nu kan ik per week kiezen of ik de cursus dicht bij mijn werk of dicht bij huis volg. Ideaal!"

 
 

Saskia wil elke techniek in de vingers krijgen

"Ik heb al 20 jaar mijn eigen wellnesspraktijk in Eindhoven waar ik onder andere massages aanbied. Klassiekers zoals de hotstone, lichaams- en bindweefselmassage kennen mijn klanten nu wel en ik wilde ze graag ook wat anders aan kunnen bieden. Ik ben bij NHOC begonnen met de cursus Shiatsu massage. Daarna ontdekte ik de andere cursussen binnen hetzelfde thema Massagetechnieken. Inmiddels ben ik al op de helft en breid ik nog steeds met veel plezier mijn kennis en skills uit. En mijn klanten? Die profiteren hier het meest van natuurlijk!”

 

 

Madelief houdt alle ballen in de lucht

"Het is bijna een cliché tegenwoordig, maar ik ben een alleenstaande moeder met een drukke baan. Mijn leven is leuk, maar hectisch. Tussen alle bedrijven door heb ik het altijd belangrijk gevonden om nieuwe dingen te leren. Stilstaan is voor mij simpelweg geen optie. Bij NHOC thuisstudies vind ik altijd wel een cursus die me aanspreekt. Het lesmateriaal is heel goed en de docentenbegeleiding prettig. Zo kan ik in mijn eigen tempo en wanneer ik wil studeren. Dus als 's avonds mijn kinderen op bed liggen of een weekendje bij hun vader zijn, grijp ik mijn kans en duik ik de boeken in!"
 
 

 

Zin gekregen om de kracht van NHOC te ervaren?

Bekijk hier al onze opleidingen of zoek hier op thema. Inschrijven doe je hier. Ook kun je hier een studentenprofiel aanmaken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


relatedBlogs

8 tips om te studeren in de zomer!

Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

Je omscholen naar een administratieve baan werkt!


relatedCourses

Aromatherapie, Bachbloesemtherapie, Barista, Boekhouden (Basis), Beleggen (Basis), Budgetcoach, Chakratherapie, Copywriter, Creatief Grafisch Ontwerpen, Fotografie (Basis)blogRelatedAll

previousLabel

Trek deze zomer eens de Nederlandse natuur in

nextLabel

Zo ontdek je jouw eigen creativiteit

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Thuisstudie starten? Stel jezelf deze 5 slimme vragen

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

relatedCourses


Gewichtsconsulent

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

Administratief Medewerker

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Administratief Medewerker.

Nagelstyling (Allround)

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

Visagie (Basis)

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

Aquarelleren

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Aquarelleren.

courseMaterial


Pedicure Professioneel Aurora Districos

790.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

330.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Standaard Bio Balance

213.00

buyMaterial

Massage Districos

140.00

buyMaterial

Ontharing en Waxing Standaard Districos

245.00

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


VolwassenenonderwijsAvondonderwijsAfstandsonderwijsThuiscursusThuisstudieAvondlessenAvondlesGroepslesLessen voor volwassenenWorkshopsCursussenKlassikaal onderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0