De stok achter de deur

19/07/2018 Bob van Dongen

Een thuisstudie heeft voordelen. Zo bepaal je zelf waar, wanneer en hoe lang je studeert. En als je een dag geen zin hebt, pak je het de volgende dag gewoon weer op. Die vrijheid is niet voor iedereen weggelegd. In dat geval kan een klassikale studie de oplossing zijn. Je volgt les in een klas met enthousiaste medestudenten en hebt een ervaren docent aan je zijde. Zo heb je altijd een stok achter de deur.
 
Praktijk is ons sleutelwoord. Met onze groeplessen stomen wij je klaar voor de praktijk. De docent die voor de klas staat, heeft jarenlange ervaring in het vakgebied en kan jou daarom alle tips en tricks van het werkveld bijleren. Omdat je binnen korte tijd een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van NHOC ook bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld herintreders, schoolverlaters of werknemers en zelfstandigen die zoeken naar een specialisatie.
 
Thuis de theorie
 
Ondanks dat je een klassikale cursus hebt aangeschaft, wordt er toch van je verwacht dat je thuis ook tijd besteedt aan de lessen. Om tijdens de colleges zoveel mogelijk tijd te besteden aan de praktijk, bestudeer je de theorie bij de meeste cursussen thuis. Zo kun je optimaal voorbereid aan de volgende les beginnen. Het lesmateriaal krijg je de eerste les uitgereikt, maar je kunt het voor de eerste les al wel digitaal inkijken. Een mooie manier om alvast te snuffelen in wat later jouw vakgebied wordt.
 
Kleine groepen
 
Individuele aandacht vinden wij belangrijk. Daarom worden de colleges in kleine groepen gegeven. Daardoor heeft de docent voldoende aandacht voor iedere student waardoor je veel nieuwe kennis opdoet. Je studeert samen met enthousiaste, leuke en gezellig medestudenten. Door elkaar te motiveren haal je ook het beste uit jezelf.
 
Kies nu jouw klassikale cursus en start je nieuwe toekomst!


relatedBlogs

5 goede redenen om een thuisstudie te volgen

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

4 paasactiviteiten voor jong en oud


previousLabel

Jongeren en muziek

nextLabel

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

blogTags


GroepslesGroepscursusNhocKlassikaal

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0