De onschatbare waarde van jouw thuisstudie-diploma

05/06/2019 Robert de Bruijn

Aan het einde van een thuisstudie bij NHOC leg je een examen af. Daarin laat je zien dat jij genoeg kennis hebt opgedaan om als volleerd professional aan de slag te gaan. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd, dan ontvang je een diploma! En niet zomaar één, want jouw papiertje is van grote waarde. Dit is waarom er vele deuren voor je zullen openen.
 
Populair maakt waardevol
Online onderwijs wordt steeds populairder en dat is niet voor niets: het geeft je veel vrijheid en je behaalt snel een mooi resultaat. Doordat meer en meer mensen online opleidingen zijn gaan volgen, is de waarde van jouw diploma in de afgelopen jaren flink gestegen. Bedrijven en werkgevers zien namelijk nu ook het potentieel van online certificaten. Het maakt niet uit of je jouw vaardigheden opdeed in een klaslokaal of vanuit huis. Uiteindelijk gaat het erom dat jij kunt aantonen hoeveel je in je mars hebt.
 
Je diploma is van erkende kwaliteit
Bij NHOC volg je een opleiding op beroepsniveau. Daardoor kun je, als je diploma binnen is, meteen aan de slag in loondienst of als zelfstandige. Jouw studie heeft dus dezelfde waarde als een opleiding in het reguliere onderwijs. Al onze opleidingen en docenten voldoen bovendien aan strenge kwaliteitseisen, waarop we elk jaar opnieuw worden gecontroleerd. Doordat NHOC is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en in het bezit is van een ISO 9001:2015 certificaat,  kunnen we jou een opleiding van topkwaliteit garanderen.
 
Je houdt tijd en geld over
Een thuisstudie kost veel minder tijd dan een jarenlange klassikale opleiding. Binnen een paar maanden sta je immers al op de werkvloer! En jij kunt zelf je tijd indelen, waardoor het perfect mogelijk is om jouw opleiding te combineren met een baan en/of gezinsleven. Doordat het lesmateriaal bovendien zeer voordelig is, hou je geld over voor andere dingen. Of natuurlijk voor andere opleidingen, want als je meerdere thuisstudies van NHOC combineert, kun je een indrukwekkend repertoire uitbouwen.
 
Het is een boost voor jouw CV
Diploma binnen? Haal dat cv maar naar boven! Het staat nu zwart op wit dat jij een nieuwe mijlpaal hebt bereikt. Maar dat is niet het enige, want het feit dat jij op eigen houtje een volledige thuisstudie hebt afgerond, zegt tussen de regels door ook veel over jou als persoon. Het toont toekomstige werkgevers dat je in het bezit bent van onberispelijke multitasking skills en een indrukwekkend doorzettingsvermogen. Je hebt het tenslotte allemaal zélf gedaan. Ook als je start met een eigen bedrijf, heb je ongetwijfeld veel profijt van deze eigenschappen.
 
Twijfelde je nog aan de waarde van jouw diploma? Dan zal het inmiddels duidelijk zijn dat je hiermee net zoveel kunt als met een regulier papiertje. En soms misschien zelfs meer. Want met de juiste instelling, een dosis doorzettingsvermogen en flink wat pit, zijn jij en je diploma méér dan klaar voor een knallende start in het werkveld.


relatedBlogs

Digitaal leren met de eCampus

Waarom iedereen een coach nodig heeft

Waarom werken in de technische sector een goed idee is


relatedCourses

Aromatherapie, Bachbloesemtherapie, Barista, Boekhouden (Basis), Beleggen (Basis), Budgetcoach, Chakratherapie, Copywriter, Creatief Grafisch Ontwerpen, Fotografie (Basis)blogRelatedAll

previousLabel

Zo vind je de NHOC-opleiding die het best bij jou past

nextLabel

Bier serveren als een pro

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Thuisstudie starten? Stel jezelf deze 5 slimme vragen

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

relatedCourses


Gewichtsconsulent

De cursus Gewichtsconsulent helpt je je dromen verwezenlijken.

Administratief Medewerker

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Administratief Medewerker!

Nagelstyling (Allround)

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

Visagie (Basis)

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Visagie (Basis).

Aquarelleren

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

courseMaterial


Pedicure Professioneel Aurora Districos

790.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

330.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Standaard Bio Balance

213.00

buyMaterial

Massage Districos

140.00

buyMaterial

Ontharing en Waxing Standaard Districos

245.00

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


DiplomaErkend certificaatCVThuisstudieOnline onderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0