annuleringsrecht nhoc

Je examen uitstellen of online begeleiding verlengen

Ben je ingeschreven voor een thuisstudie en heb je langer dan één jaar nodig om je studie af te ronden? Het is altijd mogelijk om je online begeleiding te verlengen of je examen uit te stellen naar een latere datum.

Tot één jaar na inschrijving heb je recht op persoonlijke begeleiding van je online docent. Deze begeleiding bestaat uit gerichte feedback en ruimte voor vragen. Daarnaast verbetert de docent je gemaakte taken en oefeningen. Heb je behoefte aan extra begeleiding, dan is het mogelijk om dit voor maar 139 euro met een jaar te verlengen.

Je hebt levenslang toegang tot de eCampus. Daardoor zijn je gemaakte taken en oefeningen altijd terug te lezen. Bovendien heb je maar liefst vijf jaar de tijd om het examen af te leggen. Wil je graag je examen herkansen, dan mag dat zo vaak als je wilt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je felbegeerde diploma behaalt!

Je thuisstudie annuleren

Voor het annuleren van een thuiscursus neem je zo snel mogelijk telefonisch contact op met het secretariaat van de school, zodat we de beste oplossing voor je kunnen vinden. Afhankelijk van de status van je cursusmateriaal bekijken we samen de mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 0031 76 8080 550.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0