All-in prijzen

De studiekosten voor al onze opleidingen (m.u.v. enkele beauty-opleidingen) zijn “all-in”. Dat betekent dat je één bedrag betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen, en jij dus nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan!

Voor onze thuisstudies is dit:

  • De opleidingsmap
  • 12 maanden begeleiding van je persoonlijke docent
  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Het examen en evt. herexamen(s)

Termijnbetalingen

Allround thuisstudies (bestaande uit meerdere modules) kun je in termijnen betalen. Meestal in 5 maandelijkse termijnen. Je kunt hiervoor kiezen bij stap 3 van je inschrijving. Let op: er wordt een toeslag berekend van 8% over het lesgeld, en je dient te betalen met creditcard.

Welke materialen moet je zelf aanschaffen?

Benodigde oefenmaterialen worden in veel gevallen meegeleverd. Je leest hier meer over op de cursuspagina van jouw opleiding. Voor sommige thuisstudies (bijvoorbeeld in de categorie schoonheidsverzorging) moet je echter ook zelf wat spullen aanschaffen om thuis te kunnen oefenen. Je kunt dit zien als basisinvestering voor je toekomst. Je hebt de betreffende materialen immers ook nodig wanneer je straks bijvoorbeeld als professional aan de slag gaat. Deze spullen zijn o.a. te koop bij Schoonheidshandel.com.

Geld terug van de Belastingdienst

De Belastingdienst betaalt indirect een gedeelte van jouw opleiding. Je mag jouw studiekosten en scholingsuitgaven vanaf een bepaald bedrag als aftrekpost opgeven tijdens de aangifte inkomstenbelasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor de actuele informatie.