All-in cursusgeld

All-in cursusgeld

Het cursusgeld voor alle opleidingen (m.u.v. de studietrajecten) is “All-in”. Dat betekent dat je één bedrag betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

• Het cursusmateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd.
• Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent.
• Examengeld met evt. gratis herexamen.

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met je opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!

Fiscaal aftrekbaar

De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn erkend bij de Nederlandse Belastingdienst. Hierdoor kun je bepaalde studiekosten als aftrekpost opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. De Nederlandse overheid betaalt dus mee aan jouw opleiding! Lees hier alles over belastingteruggaaf.

Het laagste lesgeld, zo doen we dat!

De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke vereisten. Toch zijn onze opleidingen goedkoper dan die van onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt.

Wat wij doen is goed onderwijs aanbieden met erkende diploma’s, en dat tegen de voor jou beste prijs!

Stel je eigen studiepakket samen

Ben je geïnteresseerd in meerdere cursussen? Stel dan je eigen studietraject samen onder begeleiding van een van onze opleidingsconsulenten, en beslis zelf welke modules jij graag wilt volgen. Zo sluit je studie optimaal aan bij jouw toekomstplannen. Bovendien krijg je bij een studietrajecten korting op het inschrijfgeld! Klik hier om alle mogelijkheden te zien.

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!