Cursus Parapsychologie (Hobby)

Een nieuwe start in de Parapsychologie

Iedereen heeft al eens iets meegemaakt dat de moderne wetenschap niet kan verklaren. Een droom die uitkomt, contact met een overledene of een voorwerp dat beweegt. Dankzij deze opleiding krijg jij grip op deze verschijnselen en krijg je vat op jouw toekomst! Middels onze unieke studiemethode leer je in korte tijd alle kneepjes van het vak.

Parapsychologie | Verbreed je horizon

Ben jij gefascineerd door de Parapsychologie en wil je hier alles over leren? Bekijk dan deze opleiding Parapsychologie van NHBO. Je komt o.a. alles te weten over buitenzintuiglijke waarnemingen, telepathie en helderziendheid, contact met de doden: dromen en ingevingen, leven na de dood, channeling, toeval en synchroniteit, droomonderzoek en precognitie, de wondere wereld van het tijdreizen, bekende profeten en hun voorspellingen, buitenzintuiglijke waarnemingen bij dieren, telekinese en psychokinese. Je wordt begeleid door een ervaren Parapsycholoog terwijl je op je eigen tempo studeert. Verbreed je horizon en schrijf je vandaag nog in! Word Parapsycholoog!

Jouw nieuwe hobby

De paranormale wereld is bijzonder boeiend. Heel wat mensen zijn dan ook nieuwsgierig en geboeid door de veelheid aan fenomenen. Denk maar aan mensen die met hun gedachten voorwerpen voortbewegen. Ook kan parapsychologie inzicht geven in onze toekomst! Dankzij handoplegging kan je namelijk de toekomst lezen, anderen genezen of contact leggen met overledenen. Deze boeiende wetenschap geeft je heel wat waardevolle inzichten.

Heb jij ervaring met paranormale verschijnselen? Ben je ervan overtuigd is dat er meer is dan het hier en nu? Volg dan nu de boeiende opleiding parapsychologie. De opleiding parapsychologie neemt je mee op een ontdekkingsreis door het paranormale.

Dit leer je tijdens je opleiding!

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen:

 • Buitenzintuiglijke waarnemingen
 • Telepathie en helderziendheid
 • Contact met de doden: dromen en ingevingen
 • Leven na de dood
 • Channeling, toeval en synchroniteit
 • Droomonderzoek en precognitie
 • De wondere wereld van het tijdreizen
 • Bekende profeten en hun voorspellingen
 • Buitenzintuiglijke waarnemingen bij dieren
 • Telekinese en psychokinese
 • Persoonsgebonden fenomenen
 • Paranormale geneeswijzen
 • Aura’s en uittredingen
 • Bijna-doodervaringen
 • Reïncarnatie

Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

flexibel studerenstuderen op eigen tempoerkend diploma online begeleiding

Wie kan deze opleiding volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding parapsychologie is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in het vak! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien ben je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek. Zo kan jij je optimaal voorbereiden op het examen.

Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma parapsychologie.

erkend diploma alternatief genezer

Laagste lesgeld

Het cursusgeld voor deze opleiding bedraagt 229.00 euro all-in. Dat betekent dat je eenmalig 229.00 euro betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

 • Het cursusmateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd
 • Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent
 • Examengeld

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met deze opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!

Het laagste lesgeld, zo doen we dat!

De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Toch zijn ze bij ons voordeliger dan bij onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt. Wat we wel doen is goed onderwijs aanbieden mét erkende diploma’s.

All-in pakket

We geven je graag persoonlijk studieadvies
Voordelig inschrijvingsgeld
Professioneel cursusmateriaal afgedrukt geleverd bij jou thuis
Persoonlijke begeleiding via het online leerplatform
Alle (her)examens op onze school zijn steeds inbegrepen in het cursusgeld
Internationaal erkende diploma's

Thuisstudie parapsychologie

Je krijgt een erkend diploma

Het beroep van parapsycholoog is in Nederland “vrijmarkt-gereguleerd”. Dat wil zeggen dat het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs gelijkwaardig is aan het diploma van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren. Een thuisstudie volgen op Thuiscursus.nl is daarbij de meest flexibele manier om je erkende diploma te behalen.

Ingeschreven in het Centraal Register CRKBO

Thuiscursus.nl is als onderdeel van de Ondernemersschool BV, handelend onder de naam NHBO Thuiscursus, ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die jou begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register.

ISO-9001:2008 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij gaan na of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de procedures voldoen aan de eisen die in Nederland gelden. Een Iso-9001:2008 erkenning is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken onder onze cursisten tonen aan dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de voordelige studiekosten worden omschreven als de beste van Nederland.

Klik hier om enkele ervaringen van afgestudeerde cursisten te lezen.

Online inschrijven – dit is het snelst!

Klik hieronder om je meteen in te schrijven. Vul vervolgens op een beveiligde pagina je gegevens in, en kies dan een van de betaalopties. Let erop dat het cursusgeld een éénmalige betaling betreft, waarin alles is inbegrepen (jouw cursus, toegang tot het leerplatform, de begeleiding van je docent gedurende één jaar, en het examengeld). Zodra je betaling verwerkt is, krijg jij je cursusmateriaal toegestuurd. Ook krijg je een bevestiging via e-mail.

Ik wil nu online inschrijven!

Inschrijven op onze kantoren

Je kan je ook bij ons op kantoor inschrijven. Bezoek onze locaties in Amsterdam of Breda.

Adressen thuiscursus.nl

Praktische info
229.00 euro
eenmalige betaling
 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 6-9 maanden
 • Voor iedereen

Thuis studeren is heel eenvoudig. Behaal in 4 stappen jouw diploma!

 • 1. Schrijf je in

  Na de betaling van het lesgeld ontvang je binnen enkele dagen het cursusmateriaal. Ook ontvang je de toegangscode tot het online leerplatform en de contactgegevens van je persoonlijke docent.

 • 2. Studeer waar en wanneer jij wilt

  Thuis studeren garandeert je maximale flexibiliteit; je studeert op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. De huistaken en oefenopdrachten verstuur je via het online leerplatform naar je persoonlijke docent. De gemiddelde studieduur voor deze opleiding bedraagt 6-9 maanden.

 • 3. Examen doen wanneer jij er klaar voor bent

  Wanneer je de kennis en vaardigheden van de cursus beheerst, maak je een afspraak om examen te doen. Examen doen kan iedere werkdag in onze examencentra (de kosten van het examen of eventueel herexamen zijn inbegrepen in je lesgeld.)

Heb je vragen?

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde cursisten.

Thuiscursus.nl heeft meer dan 12 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Door de jaren heen ontwikkelden we kwalitatief hoogwaardige thuisstudies die toegankelijk zijn voor iedereen. Jaarlijks behalen dan ook vele tienduizenden cursisten hun diploma via onze Onderwijsinstelling. Uit onderzoek is meerdere malen gebleken dat onze dienstverlening en kwaliteit van onderwijs als uitzonderlijk goed wordt ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen van onze afgestudeerde cursisten.

Van der Ven, H. (Middelburg)
beoordeling van student

Een ‘one of a kind’ docente die daadwerkelijk een experte is in haar vakgebied!

De Hane, K. (Alkmaar)
beoordeling van student

De medewerkers van Thuiscursus stonden altijd voor me klaar. De service was altijd heel vlot en vriendelijk.

Vervolgopleidingen

Lees ook onze nieuwsblog

Hoeveeluurteltjouwwerkweek

Hoeveel uur telt jouw ideale werkweek?

Waarschijnlijk vind je de achturige werkdag de gewoonste zaak van de wereld. Maar hoe is deze eigenlijk ontstaan en hoeveel […]

Read More →  
Allround fotografie

Maak werk van je liefde voor fotografie

Tegenwoordig brengen we veel tijd door op onze mobieltjes. De hele dag door maken mensen selfies en foto’s van bijvoorbeeld […]

Read More →  
Starten Als Ondernemer4

Hoe te starten als ondernemer?

Over goede voornemens gesproken: wat staat er allemaal op jouw to-dolijst dit jaar? 2017 is begonnen: een nieuw jaar vol […]

Read More →  
Page 1 of 912345»...Last »
Maak werk van je opleiding!