Kaartleggen (met Lenormand)

Madame Lenormand geeft inzicht

De mens wordt tijdens zijn leven steeds opnieuw geconfronteerd met verschillende keuzes en veranderingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een promotie op het werk, het verlies van een naaste, of problemen in de liefde. Een Lenormand kaartlegging kan antwoord geven op tal van levensvragen en biedt daarbij inzicht in het leven!
De kaarten zijn vernoemd naar Madame Lenormand, een beroemde kaartlegster uit de negentiende eeuw die zelfs de kaarten van Napoleon Bonaparte heeft gelegd. Haar methode en kaarten zijn nog steeds actueel en helpen dagelijks mensen op een bewuste manier in het leven te staan. Ze bieden mensen de raad en sturing die ze nodig hebben om enerzijds negatieve ervaringen te vermijden en anderzijds positief in het leven te staan.

Wil jij mensen helpen met hun levensvragen?

Wil jij alles weten over de kaarten, hun betekenis, de voorbereiding en de kaartlegging? En wil je mensen aan de hand van een legging adviseren in hun vraagstukken? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Lenormand Kaartlegging. Begeleid door een professionele kaartlegger/kaartlegster leer jij alles over de diverse betekenislijsten, het leggen van de kaarten, kaartleggen met en zonder legpatroon, kaartleggen met één tot vier kaarten, doortellen van kaarten, de verborgen kaart, gedetailleerde duidingen en het combineren van kaarten, kaartlegging met meer dan vier kaarten, het voorbereiden van een grote Legging: werken met rijen en kolommen, de grote Legging – De verschillende methoden – Dichtbij-veraf methode, en de achtergrond van kaartlezen. Ook vertelt hij/zij je alles over het starten als zelfstandig kaartlegger (ZZP-er) en de beroepspraktijk. Ga jij mensen helpen met hun levensvragen? Schrijf je dan nu in voor onze professionele opleiding Lenormand Kaartlegging!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ben jij op zoek naar een nieuwe carrière of een leuke bijbaan als Lenormand kaartlegger? Schrijf je dan in voor deze opleiding en doe je voordeel met het erkende diploma. Je studeert op je eigen tempo, wordt begeleid door een ervaren kaartlegger, en doet examen wanneer jij er klaar voor bent. Met het diploma op zak kun je direct aan de slag als professional!

Dit leer je tijdens je opleiding!

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat volgende onderwerpen:

 • De achtergrond van kaartlezen
 • De kaarten en hun betekenis
 • Positieve en negatieve aspecten, tijd en archetypen in de kaarten
 • De betekenislijsten
 • Hoe leg je de kaarten?
 • Kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
 • Kaartleggingen met één tot vier kaarten
 • Het doortellen van kaarten, de verborgen kaart
 • Gedetailleerde duidingen en het combineren van kaarten
 • Uitgewerkte kaartlegging met een legpatroon
 • Voorbereiding Grote Legging: werken met rijen en kolommen
 • De Grote Legging – De verschillende methoden
 • De Grote Legging – Dichtbij-veraf methode
 • Starten als zelfstandig kaartlezer
 • De beroepspraktijk

Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

flexibel studerenstuderen op eigen tempoerkend diploma online begeleiding

Wie kan deze opleiding volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. Als je wil starten als kaartlegger is deze cursus jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding Lenormand kaartlegging is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.

Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma Lenormand kaartlegging, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

erkend diploma medium

Laagste lesgeld

Het cursusgeld voor deze opleiding bedraagt 199.00 euro all-in. Dat betekent dat je eenmalig 199.00 euro betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

 • Het cursusmateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd
 • Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent
 • Set waarzegkaarten
 • Examengeld

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met deze opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!

Fiscaal aftrekbaar

De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn erkend bij de Nederlandse Belastingdienst. Hierdoor kun je bepaalde studiekosten als aftrekpost opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. De Nederlandse overheid betaalt dus mee aan jouw opleiding! Lees meer op onze pagina Financiële voordelen.

Het laagste lesgeld, zo doen we dat!

De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Toch zijn ze bij ons voordeliger dan bij onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt. Wat we wel doen is goed onderwijs aanbieden mét erkende diploma’s.

All-in pakket

We geven je graag persoonlijk studieadvies
Voordelig inschrijvingsgeld
Professioneel cursusmateriaal afgedrukt geleverd bij jou thuis
Persoonlijke begeleiding via het online leerplatform
Alle (her)examens op onze school zijn steeds inbegrepen in het cursusgeld
Internationaal erkende diploma's

Thuisstudie Lenormand kaartlegging

Je krijgt een erkend diploma

Het beroep van kaartlegger is in Nederland “vrijmarkt-gereguleerd”. Dat wil zeggen dat het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs gelijkwaardig is aan het diploma van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren. Een thuisstudie volgen op Thuiscursus.nl is daarbij de meest flexibele manier om je erkende diploma te behalen.

Wil jij starten als werknemer? Dan heeft dit diploma een enorme meerwaarde. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van afstandsonderwijs. Het diploma dat je via Thuiscursus.nl behaalt is een enorme toegevoegde waarde op je CV. Start je liever als zelfstandig ondernemer (ZZP’er)? Na het behalen van jouw diploma kun je je direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Ingeschreven in het Centraal Register CRKBO

Thuiscursus.nl is als onderdeel van de Ondernemersschool BV, handelend onder de naam NHBO Thuiscursus, ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die jou begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Inschrijving in het CRKBO-register betekent dat de opleiding voor je extra voordelig is omdat ze hierdoor is vrijgesteld van BTW.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij gaan na of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de procedures voldoen aan de strengste vereisen die in Nederland worden vastgesteld. Een Iso-9001:2008 erkenning is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken onder onze cursisten tonen aan dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de voordelige studiekosten worden omschreven als de beste van Nederland.

Klik hier om enkele ervaringen van afgestudeerde cursisten te lezen.

Online inschrijven – dit is het snelst!

Klik hieronder om je meteen in te schrijven. Vul vervolgens op een beveiligde pagina je gegevens in, en kies dan een van de betaalopties. Let erop dat het cursusgeld een éénmalige betaling betreft, waarin alles is inbegrepen (jouw cursus, toegang tot het leerplatform, de begeleiding van je docent gedurende één jaar, en het examengeld). Zodra je betaling verwerkt is, krijg jij je cursusmateriaal toegestuurd. Ook krijg je een bevestiging via e-mail.

Ik wil nu online inschrijven!

Inschrijven op onze kantoren

Je kan je ook bij ons op kantoor inschrijven. Bezoek onze locaties in Amsterdam of Breda.

Adressen thuiscursus.nl

Praktische info
199.00 euro
eenmalige betaling
 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 6-9 maanden
 • Voor iedereen

Gratis module Starten als ondernemer

Thuis studeren is heel eenvoudig. Behaal in 4 stappen je diploma!

 • 1. Schrijf je in

  Na de betaling van het lesgeld ontvang je binnen enkele dagen het cursusmateriaal. Ook ontvang je de toegangscode tot het online leerplatform en de contactgegevens van je persoonlijke docent.

 • 2. Studeer waar en wanneer jij wilt

  Thuis studeren garandeert je maximale flexibiliteit; je studeert op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. De huistaken en oefenopdrachten verstuur je via het online leerplatform naar je persoonlijke docent. De gemiddelde studieduur voor deze opleiding bedraagt 6-9 maanden.

 • 3. Examen doen wanneer jíj er klaar voor bent

  Wanneer je de kennis en vaardigheden van de cursus beheerst, maak je een afspraak om examen te doen. Examen doen kan iedere werkdag in onze examencentra (de kosten van het examen of eventueel herexamen zijn inbegrepen in je lesgeld.)

 • 4. Behaal een erkend diploma en start als kaartlegger

  Wanneer je het erkende diploma hebt behaald, kun je onmiddellijk aan de slag als kaartlegger; in loondienst of als zelfstandig ondernemer! Het diploma voldoet aan alle wettelijke vereisten om te mogen werken als kaartlegger.

Heb je vragen?

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde cursisten.

Thuiscursus.nl heeft meer dan 12 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Door de jaren heen ontwikkelden we kwalitatief hoogwaardige thuisstudies die toegankelijk zijn voor iedereen. Jaarlijks behalen dan ook vele tienduizenden cursisten hun diploma via onze Onderwijsinstelling. Uit onderzoek is meerdere malen gebleken dat onze dienstverlening en kwaliteit van onderwijs als uitzonderlijk goed wordt ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen van onze afgestudeerde cursisten.

De Man, S (Breukelen) beoordeling van student

Zeer inspirerende docent met een nuchtere benadering op het kaartleggen.

Van Tilburg, M (Assen) beoordeling van student

Vriendelijke begeleiding, kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Vervolgopleidingen

Lees ook onze nieuwsblog

New Year

Wat zijn jouw goede voornemens?

Het einde van 2016 komt met rasse schreden dichterbij en elk jaar is de naderende jaarwisseling weer een uitstekend moment […]

Read More →  
Shutterstock 160227911 1

Wees de winterdip voor: mindful het leven door!

Begin november: de klok is net verzet, het is al vroeg donker, buiten is het koud en regenachtig. Veel meer […]

Read More →  
Shutterstock 2564084

Ondernemend Nederland aan het woord

Anneleen (Harderwijk) – ik volg mijn hart en word natuurvoedingsconsulent “Ik werk al ruim zeven jaar als administratief medewerkster. Mijn […]

Read More →  
Page 1 of 212»

Maak werk van je opleiding!